3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


Πέτρος Γρίβας - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Γλυφάδα Αττική 166 75

Το γραφείο μου εξυπηρετεί πελάτες παρέχοντας λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Από το 2001 βρισκόμαστε στον χώρο της λογιστικής με φιλοδοξία να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους επιχειρηματίες πελάτες μας για πολλά ακόμα χρόνια. Τους βοηθάμε να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε απλό φορολογούμενο που μας χρειάζεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ρίζος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ποιοτικές λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις αλλά και απλούς φορολογούμενους. Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της λογιστικής, βρίσκομαι κοντά στους πελάτες μου, ώστε να τους βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. Στόχος μου είναι να χτίζω μακροχρόνιες σχέσεις επαγγελματισμού με τους πελάτες μου ώστε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και μετά το πέρας της εργασίας που μου ανέθεσαν. Δουλεύω με συνέπεια και σεβασμό, πάντοτε προσπαθώντας να ικανοποιώ τις απαιτήσεις σας με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελία Σοφούρη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες προσφέροντας ασυναγώνιστες υπηρεσίες. Βρίσκομαι για πολλά χρόνια στον χώρο της λογιστικής με φιλοδοξία να συνεχίσω να παρέχω τις υπηρεσίες μου στους πελάτες μου με τον ίδιο ζήλο και ποιότητα. Τους βοηθάω να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα βρίσκομαι δίπλα τους για οποιαδήποτε χρηματοοικονομική ή λογιστική συμβουλή χρειαστούν. Φυσικά αναλαμβάνω και μικρότερης κλίμακας εργασίες όπως συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης και δηλώσεις ΦΠΑ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής Γλυφάδα - 3 επαγγελματίες Λογιστές