3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


Παναγιώτης Μιχόπουλος - Κηπουροί

Κηπουρός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω τις κηπουρικές εργασίες για την αυλή του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας. Βρίσκομαι στον χώρο της κηπουρικής για πολλά χρόνια και γνωρίζω τις απαιτήσεις των πελατών για αισθητικά όμορφα αποτελέσματα και γρήγορες, αποτελεσματικές δουλειές. Διαθέτω υψηλής ποιότητας εξοπλισμό καθώς και έμπειρους συνεργάτες. Ο σωστός κήπος είναι προσωπική υπόθεση για τον πελάτη μου και αυτό είναι κάτι που σέβομαι κατά τη διάρκεια της εργασίας μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Γκιόκας - Κηπουροί

Κηπουρός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω κηπουρικές υπηρεσίες για ιδιώτες αλλά και κήπους επιχειρήσεων. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο για πολλά έτη, προσφέροντας ποιοτικά αποτελέσματα στους πελάτες μου. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους ολοκλήρωσης των έργων. Σέβομαι τον χώρο σας, καθώς γνωρίζω πόσο σημαντικός είναι για εσάς και υπόσχομαι να προσφέρω αποτελέσματα που θα είναι αισθητικά όμορφα και πρακτικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανούσος Χ. Γαμπιεράκης - Κηπουροί

Κηπουρός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω αποτελεσματικές και αισθητικά όμορφες λύσεις στις κατασκευές κήπων σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτω πολλά χρόνια στο επάγγελμα, με αποτέλεσμα να έχω αναπτύξει τεχνικές για καλύτερα έργα. Αφουγκράζομαι τις απαιτήσεις του πελάτη και προσπαθώ να του προσφέρω ένα αποτέλεσμα που θα αναδεικνύει την ομορφιά του χώρου. Υπόσχομαι να δώσω λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Γλυφάδα - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί