15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Γλυφάδα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζακιών και άριστη γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που με διακατέχει ως προς του συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των έργων αλλά και από το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη. Επιδιώκω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις με σκοπό την διασφάλιση ασφαλών και ζεστών χώρων για τους πελάτες μου. Είμαι στην διάθεσή τους καθημερινά να τους εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Γιώργος Θεοχάρης και παρέχω ολοκληρωμένες απαντήσεις για τον καθαρισμός του τζακιού του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στην περιοχή της Γλυφάδας, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τζακιών και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Χαρακτηριζόμαστε από τη σχολαστική μας εργασία και από τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Σκοπός μας είναι να να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Β. Μητρόπουλος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Παναγιώτης Μητρόπουλος και εγγυώμαι την εξασφάλιση ζεστών χώρων με τις υπηρεσίες καθαρισμού των τζακιών σας. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΔΑΜΠΑΛΟΣ Α. - ΛΑΜΠΙΡΗΣ Π. O.E - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας είναι στην διάθεσή σας να αναλάβει τον πλήρη καθαρισμό των τζακιών σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CAMINO CLEANERS - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία, CAMINO CLEANERS, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CAMINO CLEANERS - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των τζακιών σας άμεσα και υπεύθυνα. Από την πρώτη στιγμή που επισκεπτόμαστε τον χώρο σας μπορούμε να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μου για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Επιδιώκουμε ευχαριστημένους πελάτες και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε άμεσα και οικονομικά στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝ. ΦΡΕΡΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού τζακιών και εξασφαλίζουμε πλήρως λειτουργικά και ασφαλή αποτελέσματα. Προσφέρουμε μόνιμες υπηρεσίες καθαρισμού του τζακιού σας μία φορά τον χρόνο γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την ζεστασιά και την ασφάλεια του χώρου σας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και εγγυόμαστε ότι θα εντυπωσιαστείτε από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με ποιοτικές υπηρεσίες και χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PUNCTUM INTERIORS - ΘΑΝΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η PUNCTUM INTERIORS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες καθαρισμού που επιθυμείτε για τον χώρο σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Γλυφάδας, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας και τις απαιτήσεις του, έχοντας πάντοτε ως στόχο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Τα στοιχεία για τα οποία μας επιλέγουν οι πελάτες μας είναι η συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΣΚΑΛΙΔΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας τεχνικός και μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε εργασία καθαρισμού των τζακιών σας με στόχος την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυώμαι ότι θα ικανοποιηθείτε απόλυτα από τις υπηρεσίες μου.Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Παρέχω εξατομικευμένες και συμφέρουσες λύσεις και οι πελάτες μου με προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνω στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε με και θα φέρω εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PUNCTUM INTERIOR CONSTRUCTION - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό των τζακιών σας με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στον ενεργητικό της. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσεις με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ο καθαρισμός του τζακιού του επαγγελματικού ή του ιδιωτικού σας χώρου είναι ο τομέας μας και μπορούμε να αναλάβουμε λύσεις που να ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Βρίσκομαι στον χώρο χρόνια και έχω φέρω εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες, παραδίδοντας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χαρακτηρίζομαι για την άρτια τεχνογνωσία μου και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιώ. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΖΑΚΙ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας διαθέτει την εμπειρία και το προσωπικό για να αναλάβει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Η ποιότητα των υλικών που επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε σε κάθε μας εργασία είναι υψηλή και εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε ζεστασιά και υψηλή αισθητική για τους χώρους των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ο καθαρισμός των τζακιών σας είναι απαραίτητος για την ασφάλεια και την ζεστασιά του χώρου σας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIMOLIANIS - ENERGY - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη και επαγγελματικό καθαρισμό των τζακιών σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουμε τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PELLETNMORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για άμεσες και οικονομικές υπηρεσίες καθαρισμού του τζακιού σας. Μπορούμε να σας προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ