15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Κωστής Δεββές - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Κωστής Δεββές και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης αλλά και επισκευής κλιματιστικών με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Βρίσκομαι στον χώρο από το 2000 και διακρίνομαι για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μου. Οι υπηρεσίες που προσφέρω έρχονται με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ευγένεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Σέβομαι τις ανάγκες των πελατών μου και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα τους και έπειτα από το πέρας της εργασίας σας. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβω την εργασία σας και να σας προσφέρω τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Καλογερόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας, για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Το συνεργείο μας αποτελείται από αδειούχους, πιστοποιημένους ψυκτικούς που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με αρχές την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, σκοπεύουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση των συσκευών σας Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Απόλυτος σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Αν ζητάτε εγγυημένη εργασία και λειτουργικά αποτελέσματα τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤεχνοSOS - Άγγελος Χορός - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤεχνοSOS αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Αποτελούμαστε από έμπειρους και εξειδικευμένους ψυκτικούς που μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία θέλετε. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε επισκευαστική απαίτηση. Η ποιότητα της εργασίας μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση υλικών και καλής εκτέλεσης για κάθε έργο που υλοποιούμε. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRIC HOME - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε μοντέλο με μοναδικό σκοπό να το παραδώσουμε στους πελάτες μας σε κατάσταση πλήρης λειτουργικότητας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίησή σας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Με την ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και οικονομικά. Δίνουμε λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις και διασφαλίζουμε ότι τα αποτελέσματα της εργασίας μας θα είναι μακροχρόνια. Συνδυάζουμε συνέπεια και υπευθυνότητα με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαμηλές τιμές. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η παράδοση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Οποιαδήποτε στιγμή με χρειαστείτε θα αναλάβω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AIRLEX HELLAS ΑΕΤΒΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας έχοντας χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που προσφέρουν λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με το μικρότερο κόστος για το πελάτη. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την ευγένεια του χαρακτήρα μας και την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα. Σεβόμαστε τον χώρο και χρόνο του και επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα τον ικανοποιούν απόλυτα. Είμαστε δίπλα του και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRIC HOME - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει ομάδα συνεργατών έτοιμη να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τεχνογνωσία και εξοπλισμό και εξυπηρετούν σεβόμενοι τον πελάτη κάθε του επιθυμία. Φροντίζουν να ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα τους και να εφαρμόζουν νέες ποιοτικές μεθόδους στις εργασίες τους. Δίνουν άμεσες και συμφέρουσες λύσεις και ολοκληρώνουν με επιτυχία την κάθε εργασία. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με άριστα αποτελέσματα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - CLIMAKOL - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που διαθέτει μπορεί να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες και εταιρίες ψυγείων και προσφέρουμε ποιότητα στην εργασία σε χαμηλές τιμές. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η ταχύτητα της διεκπεραίωσης της κάθε εργασίας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ενός ολοένα και μεγαλύτερου πιστού και ευχαριστημένου πελατολογίου. Είμαστε η εγγυημένη λύση στην αναζήτησή σας για άμεση επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΛΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σόλων Σολωμού και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Προτείνω άμεσες και έξυπνες λύσεις που θα γλιτώσουν τον χρόνο και τα χρήματα του πελάτη. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με οργάνωση, συνέπεια και επαγγελματισμό. Σκοπός μου είναι τέλεια και λειτουργικά αποτελέσματα και ευχαριστημένοι πελάτες που θα θελήσουν περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Είμαι επαγγελματίας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω και εγγυώμαι την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με τέλεια λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΟΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Καροκής Δημήτριος και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά φροντίζω να ανταποκρίνομαι με υπευθυνότητα στα αιτήματα των πελατών και με οικονομικές τιμές να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ανανεώνω συνεχώς τα ανταλλακτικά μου για να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε οποιοδήποτε μοντέλο διαθέτετε. Είμαι πανέτοιμος να δώσω λύση στο πρόβλημά σας με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας με το μικρότερο δυνατό κόστος και στον λιγότερο δυνατό χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΛΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σόλων Σολωμού και παρέχω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η μακροχρόνια πορεία μου στον χώρο και το ικανοποιημένο μου πελατολόγιο, με καθιστούν έναν έμπειρο και καταξιωμένο επαγγελματία του κλάδου. Οποιοδήποτε μοντέλο κι αν διαθέτετε μπορώ να το αναλάβω και να σας το παραδώσω σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας. Ολοκληρώνω πάντα εντός προσυμφωνημένου χρόνου και οι εργασίες μου χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και λειτουργικότητα συσκευής. Στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μου. Επιλέξτε με και θα δώσω άμεση λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σπύρος Κοσμόπουλος και αναλαμβάνω παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας, με εγγυημένο αποτέλεσμα επιτυχίας. Προτεραιότητα μου είναι η εκπλήρωση των αναγκών του κάθε πελάτη, για αυτό τον λόγο θεωρώ την κάθε περίπτωση διαφορετική και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις. Σκοπός μου είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με το ελάχιστο δυνατό κόστος και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές και το επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα στην εργασία που προσφέρω. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεση των πελατών μου για άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ασχοληθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα με το να δώσουμε λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε έμπειρους τεχνικούς με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνουμε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί. Στεκόμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΚΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Νικόλαος Ντίκας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην ανάγκη σας για επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά προσφέρω άμεσες και οικονομικές λύσεις έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και την ικανοποίησή του. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με συνέπεια και επαγγελματισμό που διακρίνουν όλες μου τις δουλειές. Στοχεύω σε τέλεια και λειτουργικά αποτελέσματα και σε πελάτες ικανοποιημένους και ευχαριστημένους μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σπύρος Κοσμόπουλος και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά φροντίζω να ανταποκρίνομαι με επαγγελματισμό στα αιτήματα των πελατών παρέχοντας οικονομικές και λειτουργικές λύσεις. Παρέχω συμφέρουσες και λειτουργικές προτάσεις ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Στοχεύω στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μου και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να αναλάβω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να με εμπιστευτείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Γλυφάδα - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά