15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


Βασίλης Λουίζος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία Gc Tech ειδικεύεται στις επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία, την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με σκοπό την πιο ασφαλή και ενδεδειγμένη για εσάς λύση. Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει η τηλεόρασή σας μπορούμε να το αντιληφθούμε άμεσα και να το επιλύσουμε. Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς και τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι αξιοθαύμαστα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να χαρίσουμε στις τηλεοράσεις σας την λειτουργικότητα που τους αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Eye-phone Γλυφάδας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας, παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης με επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς, με υψηλή εξειδίκευση οι οποίοι επιμελούνται με προσοχή την επιδιόρθωση του ηλεκτρονικού σας εξοπλισμού. Παράλληλα, το κατάστημα μας, είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους βλάβη. Εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα της τηλεόρασής σας και την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνια συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ξεχωρίζουμε για την ευγένεια του χαρακτήρα μας αλλά και για το γεγονός ότι στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν ακόμη και μετά το πέρας της εργασίας. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Computer technology Ο.Ε South lab - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας, δίνει οριστικές λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων από παλαιότερης τεχνολογίας μέχρι τα πιο πρόσφατα μοντέλα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία καθώς και εξειδικευμένους τεχνικούς που ανταποκρίνονται με επιτυχία σε κάθε περίσταση ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας της. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και προσπαθούμε να σας παρέχουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση με την ίδια εγγυημένη ποιότητα. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας οποιαδήποτε στιγμή και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IREPAIR ΓΛΥΦΑΔΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων με συνέπεια και αξιοπιστία. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μας. Εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα συσκευών με ευκολία. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που χαρακτηρίζουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SCALE AUDIO - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεγάλη μας πείρα και εξειδίκευση στον χώρο μπορεί να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχετε με επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άρτιο εξοπλισμό και προσωπικό που διαθέτει αγάπη για την εργασία του. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να προτείνουν συμφέρουσες για τον πελάτη λύσεις. Εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας και διακρινόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας. Περιμένουμε να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας άμεσα και με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Νίκος Καρδασόπουλος και η επιχείρησή μου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Κατέχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών ειδών και έχω αντιμετωπίσει επιτυχώς πολλές προκλήσεις στην πορεία της καριέρας μου. Ακολουθώ τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου σε γρήγορους χρόνους. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μου και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα και να εξασφαλίσω για εσάς επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMART REPAIR - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με την πολυετή της πείρα διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας δώσει άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται καθημερινά μέσω σεμιναρίων για να μπορούν να χειριστούν όλα τα μοντέλα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αυτά ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς είναι η ευγένεια του χαρακτήρα μας και η συνέπεια στον χρονοδιάγραμμα. Στοχεύουμε σε μακροχρόνια αποτελέσματα και στην συνεχή εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας να σας προτείνουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CAR AUDIO STYLE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η πολυετή πείρα μας και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι έμπειροι τεχνικοί μας ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα τους και παρέχουν εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης αποτελεί αυτοσκοπό για εμάς. Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες στην αγορά προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΣΧΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΠΕΤΣΕΡΟΙ Α. & ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην τεχνική υποστήριξη σε ιδιώτες, στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας .Οι ειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να επισκευάσουν και να συντηρήσουν τις τηλεοράσεις άμεσα και οικονομικά. Εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους στις εργασίες μας και να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας και η παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MIX MIX - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Δίνουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε μας βοηθά στο να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε όλα τα μοντέλα παλιά και σύγχρονα. Εγγυόμαστε συμφέρουσες λύσεις και εξαιρετικά λειτουργικά συστήματα. Οι πελάτες μας προτιμούν σε εμάς την συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε μας εργασία, τον σεβασμό απέναντι στις ανάγκες τους και τις οικονομικές μας τιμές. Σκοπός μας είναι οι τηλεοράσεις που επισκευάζουμε ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη και εκείνος να αποκτήσεις σχέση εμπιστοσύνης με την εταιρεία μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας καθημερινά και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Συνδυάζουμε άριστο εξοπλισμό με ανταλλακτικά που αντέχουν στον χρόνο και προσφέρουμε πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας να προσφέρει λύσεις στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε άμεσα και οικονομικά σε οποιοδήποτε αίτημά σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIGAS SERVICE - ΔΙΓΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η DIGAS SERVICE αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με συνέπεια και υπευθυνότητα προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Η μεγάλη μας πείρα και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας εξασφαλίζει λειτουργικά αποτελέσματα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα που θα ευχαριστούν πλήρως τον πελάτη. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για εσάς λειτουργικές τηλεοράσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη φήμη στον χώρο επειδή προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν σεμινάρια για να ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση προσφέροντας λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για τον πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταλλακτικά που αντέχουν στον χρόνο και προσωπικό που δια΄θέτει ευγένεια στον χαρακτήρα του. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΑΝΤΖΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Ιωάννης Γλάντζης και παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρονικών επιδιορθώσεων και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Οι πελάτες μας ξεχωρίζουν σε εμάς την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και τις πολύ οικονομικές μας τιμές. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUNG WORKS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η SUNGWORKS προσφέρει λύσεις στην εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από το 2005 και έχουμε ως βασική αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε. Ενημερωνόμαστε για τα νέα μοντέλα στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα αιτήματα των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Γλυφάδα