15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή του ψυγείου


Κωστής Δεββές - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης αλλά και επισκευής οικιακών ψυγείων. Βρίσκομαι στον χώρο από το 2000 και διακρίνομαι για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μου. Οι υπηρεσίες που προσφέρω έρχονται με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ευγένεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Καλογερόπουλος - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του οικιακού σας ψυγείου. Το συνεργείο μας αποτελείται από αδειούχους, πιστοποιημένους επαγγελματίες που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με αρχές την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, σκοπεύουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση των συσκευών σας. Αν ζητάτε εγγυημένη εργασία και λειτουργικά αποτελέσματα τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Δεχόμαστε όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤεχνοSOS - Άγγελος Χορός - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤεχνοSOS αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας. Αποτελούμαστε από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία θελήσετε. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε επισκευαστική απαίτηση. Η ποιότητα της εργασίας μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση υλικών και καλής εκτέλεσης για κάθε έργο που υλοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMART REPAIR - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με την πολυετή της πείρα διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας δώσει άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται καθημερινά μέσω σεμιναρίων για να μπορούν να χειριστούν όλα τα μοντέλα. Είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας να σας προτείνουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Χαρακτηρίζομαι από υπευθυνότητα και συνέπεια και προσφέρω αποτελέσματα συμφέροντα και λειτουργικά. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και η χρήση υλικών με μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να ικανοποιήσω τις επιθυμίες σας και όλα αυτά με πολύ οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σωτήριος Βασιλόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και με υπευθυνότητα. Διαθέτω την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αναλάβω όλα τα μοντέλα συσκευών. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Είμαι στην διάθεσή σας να δώσω άμεσες και συμφέρουσες λύσεις και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β. ΝΤΙΚΑΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εμπειρία μου στον κλάδο με καθιστά ικανό να αντιμετωπίσω με επαγγελματισμό, ασφάλεια και σίγουρη επιτυχία κάθε πρόβλημα του οικιακού σας ψυγείου.Προτεραιότητά μου η ικανοποίηση των πελατών μου μέσα από τη προσφορά ποιοτικής εργασίας σε χαμηλές τιμές.Ζητήστε δωρεάν παροχή προσφοράς για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. - ΓΛΥΦΑΔΑ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε έμπειροι τεχνικοί και αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις αποτελεσματικές στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας δίνουν λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία με αποτελέσματα υψηλής ποιότητα και όλα αυτά με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και σε αποτελέσματα επαγγελματικά και ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΤΕΣ 365 - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε μια εταιρεία που με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των οικιακών σας ψυγείων. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό συνεργατών έτοιμο να ανταποκριθεί στο αίτημα σας άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία, με τιμές που ξαφνιάζουν σε αναλογία με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ενώ αφήνουμε τους πελάτες μας πάντα ικανοποιημένους από την εργασία που τους έχουμε παραδώσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ως έμπειρος επαγγελματίας αναλαμβάνω πληθώρα εργασιών που έχουν να κάνουν με το οικιακό σας ψυγείο, με μεγάλη επιτυχία. Λειτουργώ με επαγγελματισμό, ακρίβεια, συνέπεια και επιτυγχάνω πάντα αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και ότι έχει προσυμφωνηθεί και πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ασχοληθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα με το να δώσουμε λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Συνδυάζουμε έμπειρους τεχνικούς με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνουμε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Στεκόμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Κατσάνης Σωτήρης και παρέχω συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Διαθέτω πολυετή πείρα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορώ να αντιμετωπίσω όλες τις βλάβες άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με μακροχρόνια αποτελέσματα και τιμές που σοκάρουν. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η πλήρης λειτουργικότητα του χώρου τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του οικιακού σας ψυγείου, με εγγυημένο αποτέλεσμα επιτυχίας. Προτεραιότητα μου είναι η εκπλήρωση των αναγκών του κάθε πελάτη, για αυτό τον λόγο θεωρώ την κάθε περίπτωση διαφορετική και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις,Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές και το επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα στην εργασία που προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΛΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ολοκληρωμένες επισκευαστικές λύσεις σε οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το οικιακό σας ψυγείο, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα.Η μακροχρόνια πορεία μου στον χώρο και το ικανοποιημένο μου πελατολόγιο, με καθιστούν έναν έμπειρο και καταξιωμένο επαγγελματία του κλάδου.Ολοκληρώνω πάντα εντός προσυμφωνημένου χρόνου και οι εργασίες μου χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και λειτουργικότητα συσκευής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - CLIMAKOL - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που διαθέτει μπορεί να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το οικιακό σας ψυγείο, άμεσα και με επαγγελματισμό.Αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες και εταιρίες ψυγείων και προσφέρουμε ποιότητα στην εργασία σε χαμηλές τιμές.Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ενός ολοένα και μεγαλύτερου πιστού και ευχαριστημένου πελατολογίου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή ψυγείου Γλυφάδα - 15 επαγγελματίες για εγκατάσταση ψυγείου