15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Γλυφάδα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Δίνω λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις επισκευές των μικροσυσκευών σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η επιχείρησή μου καλύπτει όλες τις ανάγκες επισκευών που μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι: επισκευάζει ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικά πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρικά πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, απορροφητήρες, φούρνους μικροκυμάτων.Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται κοντά σας, για να σας παρέχει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους επισκευή. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, η υπευθυνότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εγγύηση για τις παροχές μας και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήριος Βασιλόπουλος - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σωτήριος Βασιλόπουλος και δίνω ολοκληρωτικές λύσεις στο πρόβλημα της επισκευής της μικροσυσκευής σας. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο της επισκευής ηλεκτρικών συσκευών. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μου και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτω, παραδίδω με υπευθυνότητα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος, σέβομαι τις ανάγκες σας και ολοκληρώνω άμεσα, με αξιοπιστία και οργάνωση τις εργασίες, που μου αναθέτετε. Στο κέντρο των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και κύριο μέλημά μου, είναι η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας και λειτουργικότητας, σε συμφέρουσες τιμες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXNIKOI ATTIKIS - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να φέρουμε εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού μας, όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας, αυστηρά πιστοποιημένη από τους επίσημους οίκους των εταιρειών, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση Ποιότητας - Χρόνου - Τιμής, για μια ΑΡΙΣΤΗ επισκευή. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσουμε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αρκεί να επιλέξτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΓΛΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για την επισκευή των μικροσυσκευών σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όλα αυτά τα χρόνια με τους έμπειρους επαγγελματίες μας εξελισσόμαστε στην ποιότητα εργασίας και στις γνώσεις επισκευής των συσκευών, κατορθώνοντας να είμαστε πάντοτε ενήμεροι για καθετί νέο. Η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η οργάνωση της εταιρείας μας, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εσωτερική οργάνωση, αλλά και στη σωστή επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού. Οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε εργασία που φέρνουμε εις πέρας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της επισκευής μικροσυσκευών με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι τη πιο μεγάλη επισκευή των ηλεκτρικών συσκευών σας. Η εταιρία μας, καλύπτει όλο το σύνολο των εργασιών που μπορεί να προκύψει σε ένα νοικοκυριό η σε μια επιχείρηση. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βρισκόμαστε μαζί σας όποτε μας το ζητήσετε. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με οικονομικά αποτελέσματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE REPAIR - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας καθημερινά προσφέρει εγγυημένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στην κάθε εργασία με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την αίσθηση που θα έχει ο χώρος σας έπειτα από την εργασία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Σουσούρης - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα της συσκευής σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου. Οι πελάτες μου μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου και με συστήνουν στον περίγυρό τους. Συνδυάζω πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και υπόσχομαι ότι θα σταθώ δίπλα σας και έπειτα από το πέρας της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROSERVICES ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της επισκευής μικροσυσκευών άμεσα και υπεύθυνα. Για πολλά χρόνια, ειδικευόμαστε, με συνέπεια και ευθύνη, στις επισκευές οικιακών συσκευών όλων των τύπων. Διαθέτουμε το προσωπικό και τα ανταλλακτικά να παρέχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.Έχουμε σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και γι' αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας σ΄αυτόν με αμεσότητα, λόγω του ευέλικτου ωραρίου μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ είναι στην διάθεσή σας έτοιμη να φέρει εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες και σε πολύ σύντομο διάστημα να επαναφέρουμε την λειτουργικότητα της συσκευής σας. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη καθώς και τον χώρο του. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας καθημερινά. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή συτή θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρισκόμαστε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσουμε άμεσα την ανάγκη σας. Συνδυάζουμε υψηλό επίπεδο κατάρτισης με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και αποτελούμε εγγύηση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Στόχος μου είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου και η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PF SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αποτελούν την πρώτη επιλογή στον τομέα τους και δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας με μοναδικό στόχο να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Μοναδική μας προτεραιότητα είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για να έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Γεώργιος Ζαφείρης και παρέχω εγγυημένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στον τομέα και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Η ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε είναι υψηλή και ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και εγγυόμαστε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και από τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε εργασίες επισκευής μικροσυσκευών εδώ και χρόνια και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα, τα έργα μας να αντέχουν στον χρόνο, χωρίς να δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα στον πελάτη. Οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την προσοχή που δείχνουμε στην λεπτομέρεια, την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Οι τεχνικοί μας, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την επισκευή των μικροσυσκευών σας. Παρέχουμε την πολυετή πείρα και εγγύηση ενός αδειούχου τεχνικού και έμπιστου επαγγελματία. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε απόλυτα λειτουργικές συσκευές. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Ανδρέας Σοφιανός και μαζί με τους συνεργάτες μου παρέχουμε εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στις επισκευές μικροσυσκευών με άμεσα και υπεύθυνα αποτελέσματα. Εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρη την Αττική, εντός 24 ωρών. Η επιθυμία μας για το μέγιστο επίπεδο ποιότητας τεκμηριώνεται και από την απόκτηση πιστοποιητικού ποιότητος, το οποίο επιβεβαιώνει την οργανωμένη και συστηματική εργασία που παράγεται καθημερινά. Η έμπειροι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν για εσάς μακροχρόνια αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια χαρακτήρα και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ