3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Γλυφάδα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω τη χωματουργική εργασία για τους εξωτερικούς χώρους που σας ενδιαφέρουν. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών. Συνεργάζομαι με καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει άμεσα και τους πιο απαιτητικούς. Με χαρακτηρίζει το πάθος για τη δουλειά μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, βρίσκομαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε πρόβλημα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΣΑΜΙΧΑΛΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ποιοτικές προτάσεις για την εκσκαφή και τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Χαρακτηρίζομαι από την ευγένεια και το σεβασμό που δείχνω απέναντί τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PUNCTUM INTERIORS - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στην PUNCTUM INTERIORS, αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες για λογαριασμό των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών χωματουργικού περιεχομένου, επί σειρά ετών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα επαγγελματιών διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων για την σωστή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά που παραδίδουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ