9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Γλυφάδα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΣΑΜΙΧΑΛΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ποιοτικές προτάσεις για την εκσκαφή και τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει την κάθε εργασία, που θα του αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά που παραδίδουμε στους πελάτες μας και από τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, αλλά και από τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟΓΙΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο κλάδο των χωματουργικών εργασιών και μπορεί να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, π[ου σας απασχολεί. Οι εργασίες που προσφέρουμε είναι ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας. Βρισκόμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο, έχοντας αναλάβει κάθε δυσκολίας εργασίες. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την δουλειά που θα μας αναθέσετε, άμεσα, γρήγορα και με επιτυχία. Μας χαρακτηρίζει το ήθος αλλά και η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν την ιδανική λύση για το πρόβλημά σας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής απόψεως.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω τη χωματουργική εργασία για τους εξωτερικούς χώρους που σας ενδιαφέρουν. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών. Συνεργάζομαι με καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει άμεσα και τους πιο απαιτητικούς. Με χαρακτηρίζει το πάθος για τη δουλειά μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, βρίσκομαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε πρόβλημα σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή σας και και η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Είμαστε η κατάλληλη επιλογή στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο των χωματουργικών έργων μπορεί να δώσει άμεση, καθαρή και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής απόψεως.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PANERGON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες εκσκαφών και χωματουργικών εργασιών. Βρισκόμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο, έχοντας αναλάβει κάθε δυσκολίας εργασίες. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την δουλειά που θα μας αναθέσετε, άμεσα, γρήγορα και με επιτυχία. Μας χαρακτηρίζει το ήθος αλλά και η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας, θα φροντίσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και πελάτη. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι εργασίες που σας προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PUNCTUM INTERIORS - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες για λογαριασμό των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών χωματουργικού περιεχομένου, επί σειρά ετών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα επαγγελματιών διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων για την σωστή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά που παραδίδουμε στους πελάτες μας. Όλα τα παραπάνω είναι στοιχεία που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση, για το πρόβλημά σας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε άμεσα και αποτελεσματικά, από τις καθαρές και επαγγελματικές εργασίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Από το 1970 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία σε κάθε χωματουργική εργασία ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες.Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας που σας προσφέρουμε η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων μας πελατών, που μας επιλέγουν για όλες τους τις εργασίες. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα, από τα επαγγελματικά μας αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΠΑ - ΑΛΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία ΚΑΠΑ-ΑΛΦΑ εκσυγχρόνισε τα μηχανήματα και τα φορτηγά της προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην διαχείριση στερεών αποβλήτων, στους κάδους αποκομιδής για μπάζα & απορρίμματα καθώς και στις χωματουργικές εργασίες. Διαθέτουμε φορτηγά κάδων 3 - 4 - 5 – 7 κυβικών. Διαθέτουμε μικρούς, κοντούς και μεγάλους κάδους. Επίσης κάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, χωματουργικές εργασίες, ανακύκλωση υλικών, διαχείριση στερεών αποβλήτων. Χαρακτηριζόμαστε από υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές και αυτό μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ CONTAINERS - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών, στην αποκομιδή και μεταφορά μπαζών και την εναλλακτική διαχείριση στερεών απόβλητων και αισίως σήμερα μετράνε 38 χρόνια λαμπρής σταδιοδρομίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια σκληρής και πρωτίστως «σωστής» δουλειάς μας, φτάσαμε σήμερα να συγκαταλεγόμαστε σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον συγκεκριμένο κλάδο. Έχοντας στο ενεργητικό μας πλήθος έργων, τα οποία έχουμε διεκπεραιώσει με επαγγελματισμό και συνέπεια, έχουμε κτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με γνώμονα τις ανάγκες και την άρτια και άμεση εξυπηρέτησή τους. Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, εγγυώνται ακριβείς χειρισμούς και άριστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Το 1990 η εταιρεία έκανε ένα ακόμα μεγάλο και πρωτοποριακό άλμα στις ενοικιάσεις κάδων δημιουργώντας την Αθήνα containers. Σήμερα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης με πληθώρα φορτηγών. Ο ιδιόκτητος και εξελιγμένος στόλος μας, μας δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλουμε τους κάδους μας σε οποιοδήποτε μέρος της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής, άμεσα και ταχύτατα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ