15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Fast Cleaners - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία καθαρισμού μας παρέχει προηγμένες υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού,Το συνεργείο μας μπορεί δώσει λύση σε μια μεγάλη γκάμα ζητημάτων που αφορούν το χώρο σας, από απλούς καθαρισμούς χαλιών, έως και ειδικές απολυμάνσεις πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεση σας για να δούμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μία λύση στα μέτρα σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για τη εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές εργασίες, που προσφέρουμε, αλλά και από τις ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLASH CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας έχει μακρόχρονη σημαντική εμπειρία στον βιολογικό καθαρισμό, τη συντήρηση και τη φύλαξη των χαλιών σας. Στοχεύοντας στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα και μαζί μας τα αγαπημένα σας πολύτιμα χαλιά τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Προσφέρουμε υπεύθυνη εργασία και εγγυημένο αποτέλεσμα. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας για βιολογικούς καθαρισμούς, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROYAL SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς εσωτερικών χώρων, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικό αποτέλεσμα, τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και απόλυτα ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας, πελατολόγιο, που είναι η καλύτερη απόδειξη του επαγγελματισμού και της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν χρησιμοποιεί χημικά απορρυπαντικά και άλλες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, αλλά προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις.Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση του επαγγελματικού βιολογικού καθαρισμού του σαλονίου σας και των χαλιών, προσωπικών ή επαγγελαμτικών χώρων. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Σας εξασφαλίζουμε αποτέλεσμα, που θα σας αφήσει ικανοποιημένους, αλλά οικονομία, καθώς από εμάς θα ακούσετε μόνο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΝΤΖΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας δίνει την λύση στο πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού, που αντιμετωπίζετε! Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως σχετική εργασία και οι υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με άμετρο επαγγελματισμό, συνέπεια και φροντίδα για το χώρο σας, με μεθόδους καθαρισμού ‘φιλικούς’ προς τη προστασία του περιβάλλοντος και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σάς προσφέρουμε σε προσιτές τιμές το αποτέλεσμα που επιζητείτε! Είμαστε η λύση στο πρόβλημα του βιολογικού σας καθαρισμού. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΟΝΤΙΝΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία καθαρισμού μας, σας εγγυάται μια ξεχωριστή συνεργασία υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών τόσο στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού, όσο και των λοιπών αναγκών που έχει μια κατοικία ή και ένας επαγγελματικός χώρος, ώστε να λειτουργεί σωστά και καθαρά, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σύγχρονα μηχανήματα, στοιχεία που μαζί με την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία μας, μας καθιστούν την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Επιλέξτε μας, ώστε να εξετάσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STELNIC ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή του εργασιακού σας χώρου. Ειδικευόμαστε στον χώρο του καθαρισμού για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε, αλλά και του επαγγελματικού μας αποτελέσματος. Σκοπός της εταιρείας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας οργανωμένες, ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις. Είμαστε στη διάθεση σας, για να αναλάβουμε οποιαδήποτε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΑ - X CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας και μπορεί να δώσει άμεση και άκρως επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Τα ταπητοκαθαριστήρια μας με εμπειρία 40 χρόνων και κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό χαλιών, πρωτοπορούν στον χώρο τους και σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες με εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού. Με μέλημά μας τη διατήρηση χρωμάτων και την άψογη συντήρηση, χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον. Εξοπλίζοντας τα ταπητοκαθαριστήριά μας με έναν εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, ο καθαρισμός χαλιών γίνεται για εμάς μία εύκολη υπόθεση, υιοθετώντας τους κατάλληλους χειρισμούς, για αποτέλεσμα που καλύπτει μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αλλεργιογόνες ουσίες, η σκόνη και τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στο χαλί είναι στοιχεία που απειλούν όχι μόνο τη δική σας υγιεινή αλλά και του χώρου σας. Επιλέξτε μας για όλα τα παραπάνω, αλλά και γιατί προσφέρουμε στους πελάτες μας ειδικές τιμές στην αγορά καινούργιων χαλιών, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων εμπορίας χαλιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

REDOX HELLAS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού εσωτερικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των χημικών προϊόντων, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και ομάδα με πολύπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας, άμεσα. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι σε εσάς και τον προσωπικό σας χώρο. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας και αποτελέσματος, προσφέρουμε. Είμαστε στη διάθεση σας, εξυπηρετώντας άμεσα και οικονομικά, πληθώρα αναγκών σας, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας. Επιλέξτε μας για εργασίες εγγυημένης ποιότητας και απαλλαγείτε από τους μικροοργανισμούς, που είναι εμπόδιο στην υγεία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALS CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο του καθαρισμού, μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού, που επιθυμείτε. Το πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, είναι η καλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας και της επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρουμε. Το άρτιο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την άριστη σύνθεση των υλικών που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουν στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Προσφέρουμε δωρεάν προσφορά στο χώρο σας και εκτιμούμε την κατάσταση, πριν προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια, αμεσότητα και οργάνωση. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΛΒΑΛΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζει έως σήμερα με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι. Έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν το πλύσιμο των χαλιών σας, σύμφωνα με τις αρχές του βιολογικού καθαρισμού. Το νερό χρησιμοποιείται μόνο μια φορά και τα καθαριστικά είναι υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Το στέγνωμα γίνεται σε στεγασμένους χώρους μακριά από τον ήλιο και η φύλαξη σε ασφαλείς αποθήκες. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την παράδοση από τον χώρο σας. Χαρακτηριζόμαστε από αμεσότητα, αξιοπιστία και ευγένεια. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε άμεσα από την ποιοτική μας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο του βιολογικού καθαρισμού και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και του χώρου του δίνει μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η ευγένεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η χρήση ποιοτικών υλικών και μηχανημάτων. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα ότι έχει προσυμφωνηθεί. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και αφήνουν χώρους καθαρούς για πολύ καιρό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEST CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των καθαρισμών εσωτερικών χώρων και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και απόλυτα ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας, πελατολόγιο, που είναι η καλύτερη απόδειξη του επαγγελματισμού και της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Τα έργα μας τα χαρακτηρίζει η καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, καθώς και ο σεβασμός που μας διακατέχει για τον προσωπικό χώρο του πελάτη.Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα των αντικειμένων σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από την επιλογή σας.


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΕΛΗ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό τα τελευταία χρόνια. Το άκρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο, που έχουμε αναπτύξει είναι απόδειξη της αξιοπιστίας μας, αλλά και της ποιοτικής προσφερόμενης υπηρεσίας μας. Η εταιρεία μας ενημερώνετε για τις συνεχείς εξελίξεις του κλάδου πετυχαίνοντας πρωτοπορία στις εγκαταστάσεις, την υποδομή, αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε. Χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ειδικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση μάλλινων χαλιών. Προτιμήστε μας για βιολογικό καθαρισμό, που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜAGIC CARPET CLEANERS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο εγγυάται το βιολογικό και οικολογικό καθαρισμό των χαλιών και Φύλαξη των μοκετών, των φλοκατών και των κιλιμιών σας, καθώς και την άμεση παραλαβή και παράδοσή τους σε όλη την Αττική. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα υγρά απορρυπαντικά, εγκεκριμένα, βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά, σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και, όλα αυτά, με τις πιο χαμηλές τιμές. Επιπλέον η εταιρεία μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό απολυμαίνει και καθαρίζει επιτόπου σαλόνια και στρώματα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Γλυφάδα