15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Γιώργος Τουρνάς - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας και την ανακατασκευή των εσωτερικών χώρων. Διαθέτουμε συνεργείο με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων που θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε και να παραδώσουμε σε εσάς τον χώρο που έχετε ονειρευτεί. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την ανακαίνιση που επιθυμείτε και δημιουργήστε τον χώρο των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κοσσιώρης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Διαθέτω έμπειρο συνεργείο, με άρτια τεχνογνωσία στον τομέα και έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους εργασίας, με σκοπό να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Διακρινόμαστε για την ποιότητα της εργασίας που παρέχουμε καθώς και για την συνέπεια προς τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τον χώρο σας, όπως τον έχετε φανταστεί σε λειτουργικό αλλά και αισθητικό επίπεδο. Σεβόμαστε τις επιθυμίες σας και λειτουργούμε σύμφωνα με αυτές. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε χώρους που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AB Anakainisi - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας παρέχει λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων από το 1997 και σήμερα είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας μεγάλα τεχνικά έργα. Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους και εξειδικευμένους τεχνικούς που ως στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σε συνεργασία με τους εκάστοτε αρμόδιους μηχανικούς και συνεργεία, πάντα με συνέπεια σε χρόνους, χρήμα και ποιότητα. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε και να συνεργαστείτε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασίας που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον χώρο σας και επωφεληθείτε!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NK CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Βρισκόμαστε στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής για πολλά συνεχόμενα έτη και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με σπουδές στην εσωτερική διαμόρφωση χώρου. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση αλλά και τον σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, είτε πρόκειται για ένα σπίτι ή ένα κατάστημα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Επιλέξτε με για εργασίες ανώτερης ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστική και δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ADVANCED RENOVATION AE - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μου που απαρτίζεται από ένα άρτια οργανωμένο και πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό είναι στην θέση να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και σχετίζεται με την γενική ανακαίνιση του χώρου σας. Τα καλύτερα οικονομικά πακέτα προσφορών ανακαίνισης είναι εδώ και έτοιμα να προσαρμοστούν στο σπίτι σας. Στόχος μας, δεν είναι απλά η ολοκλήρωση της εργασίας αλλά η απόλυτη ικανοποίηση σας, τόσο από άποψη ποιότητας εργασίας όσο και αισθητικού αποτελέσματος. Η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, βρίσκεται πάντα κοντά σας για να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αναβάθμιση του χώρου σας, τόσο λειτουργικά όσο και σχεδιαστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PUNCTUM INTERIOR CONSTRUCTION - KANELLOPOULOU THANIA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της μελέτης, κατασκευής καθώς και ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Δημιουργώντας κτίρια υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας με τους καλύτερους όρους της αγοράς είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Επιλέξτε μας και παραλάβετε χώρους λειτουργικούς, όπως τους έχετε ονειρευτεί! Είμαστε η επαγγελματική λύση στην ανακαίνιση, που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SOUTH CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς που εγγυώνται, άριστη ποιότητα εργασιών, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε υλικά και υπηρεσίες και συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης των έργων. Επιπρόσθετα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστείτε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Και, τέλος, επιλέγουμε σύγχρονα ποιοτικά υλικά, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία. Επιλέξτε μας και βγείτε απόλυτα κερδισμένοι από τις εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που προσφέρουμε και γίνετε και εσείς ένας από τους ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΡΑΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις κατοικιών και κτιριακών εγκαταστάσεων και μπορεί να ασχοληθεί και με την ανακαίνιση του σπιτιού σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών σας, με σχεδιασμό και αισθητική που αρμόζει στον χώρο σας και προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Αξιοπιστία, οργάνωση, χρήση ποιοτικών υλικών και σύγχρονου εξοπλισμού είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΗ GROUP - ΛΟΝΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο αναλαμβάνει ανακαινίσεις, παντός τύπου με στόχο την παροχή αποτελεσμάτων, που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς, για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τεχνικής συντήρησης. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας είναι στη διάθεση σας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που σχετίζονται με την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή λειτουργικών και όμορφων αισθητικά εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο οικονομικό όφελος για λογαριασμό των πελατών μας. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAKRIS ART DECORATION - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα μια μεγάλη γκάμα εργασιών για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού αλλά και επαγγελματικού σας χώρου. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε έτσι ώστε να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον είχατε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τη γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας και αναλαμβάνω μαζί με τους πολύ έμπειρους συνεργάτες μου πληθώρα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Εργάζομαι με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην υπεύθυνη δουλειά. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά ώστε σίγουρα το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είχατε ονειρευτεί. Όλες οι ανακαινίσεις έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και όλες τις εργοστασιακές εγγυήσεις υλικών. Η εμπειρία μας σε τεχνικά έργα μετράει πολλά χρόνια και διασφαλίζει τη συνέπεια και σοβαρότητα που ψάχνετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΙΤΣΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μπορώ να διεκπεραιώσω με επιτυχία πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Φροντίζω για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σεβόμενος το οικονομικό κόστος των καθυστερήσεων και για την ομαλή έκβαση του έργου. Διακρίνομαι για την ποιότητα εργασίας και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου τόσο κατά τη διάρκεια του έργου όσο και μετά το πέρας των εργασιών. Με λίγα λόγια, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων, βασιστείτε πάνω μου! Με έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο, εξειδικευμένο και πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περίσταση και να υλοποιήσει τις επιθυμίες σας, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και διαμορφώσεις για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας δίνει λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας . Από την πιο μικρή επιδιόρθωση μέχρι την πιο απαιτητική εργασία η εταιρία μας, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες τεχνικούς και έμπειρους τεχνίτες που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να ολοκληρώσουν την εργασία σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Γλυφάδα - 15 ειδικοί στις ανακαινίσεις