3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γέρακας Αττική 153 44

Η επιχείρηση βρίσκεται από το 1970 στον κλάδο και ασχολείται κυρίως με τον εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού και με τα πλακάκια του. Συγκεκριμένα κατασκευάζει προϊόντα από οπλισμένο σκυρόδεμα τα οποία είναι για εξωτερική χρήση και αναλαμβάνει τις εργασίες περίφραξης του χώρου σας και την τοποθέτηση πλακιδίων σας. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Μ ΠΑΧΟΣ Η & ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, άμεσα και με επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη προτείνοντας δημιουργικές ιδέες υψηλής αισθητικής. Χαιρόμαστε να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες του πελάτη και να δημιουργούμε μαζί του σχέση εμπιστοσύνης που προέρχεται από την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα. Εγγυόμαστε όμορφους και άνετους χώρους μοναδικούς και λειτουργικούς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γέρακας Αττική 153 44

Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πλακιδίων ικανά να να διαμορφώσουν την καλύτερη πρόταση για το χώρο σας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Γέρακας - 3 επαγγελματίες πλακιδίων