3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνική Υποστήριξη Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες Τεχνικούς Υποστήριξης


Κίμων Παναγιώτου - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Γέρακας Αττική 153 44

Η τεχνική υποστήριξη των υπολογιστών και των συστημάτων σας είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Η επίμονη μας για ένα άριστο αποτέλεσμα,η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης καθώς και η υπευθυνότητα μας ως προς την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών, είναι κάποια από τα στοιχεία που είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι σε κάθε είδος εργασίας που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΛΑΚΟΝΤΑΣ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Γέρακας Αττική 153 44

Δίνουμε εδώ και χρόνια υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων και των τοποθετήσεων ηλεκτρονικών συστημάτων σε μία μεγάλη γκάμα χώρων, από διαμερίσματα μέχρι και εργοστάσια ή βιομηχανίες. Τα κύρια στοιχεία της δουλειάς μας, είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης και ο σεβασμός για τον πελάτη και τον χώρο του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΛΩΣ Ε.Σ.Π. ΕΠΕ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Γέρακας Αττική 153 44

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης συστημάτων με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο, που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας για οτιδήποτε χρειαστούν. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τεχνική Υποστήριξη Γέρακας - 3 εξειδικευμένοι τεχνικοί