4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Βασίλης Παναγιώτου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στο τομέα της επισκευής και εγκατάστασης μονάδων κλιματισμού για πάνω από 20 χρόνια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλων! Συνδυάζουμε συνέπεια και επαγγελματισμό με προσιτές τιμές για όλους. Στόχος μας είναι πάνω απ'όλα να ικανοποιείται ο πελάτης και να έχει πολύ σύντομα μια λειτουργική συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Παναγιώτου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στο τομέα της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων πάνω από 20 χρόνια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλων ψυγείων! Συνδυάζουμε συνέπεια και επαγγελματισμό με προσιτές τιμές για όλους. Στόχος μας είναι πάνω απ'όλα να ικανοποιείται ο πελάτης και να έχει πολύ σύντομα μια λειτουργική συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μηλιώνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ομαλή λειτουργία της μονάδας κλιματισμού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 40 χρόνια στις εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών, έτοιμη να βρεθεί κοντά σας, όταν το χρειαστείτε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΙΑΟΥΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στο τομέα της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων πολλά έτη και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά τον πελάτη. Οι συνεργάτες μου διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις πολλών και διαφορετικών μοντέλων. Στόχος μας είναι πάνω απ'όλα η ικανοποίηση του πελάτη και η λειτουργικότητα της συσκευής μακροχρόνια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Γέρακας - 4 επαγγελματίες ψυκτικοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…