8 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Κίμων Παναγιώτου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στο τομέα της επισκευής και εγκατάστασης μονάδων κλιματισμού για πάνω από 20 χρόνια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες, ανεξαρτήτως μοντέλων και κατασκευαστικής εταιρείας! Διαθέτουμε σύγχρονα εργαλεία και παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα εργασιών. Συνδυάζουμε συνέπεια και επαγγελματισμό με προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι πάνω απ'όλα να ικανοποιείται ο πελάτης και να έχει πολύ σύντομα μια λειτουργική συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες του! Επιλέξτε μας, για να έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία, στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο, χειμώνα-καλοκαίρι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κίμων Παναγιώτου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στο τομέα της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων πάνω από 20 χρόνια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλων ψυγείων! Συνδυάζουμε συνέπεια και επαγγελματισμό με προσιτές τιμές για όλους. Στόχος μας είναι πάνω απ'όλα να ικανοποιείται ο πελάτης και να έχει πολύ σύντομα μια λειτουργική συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λευτέρης Νιαούνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Προσφέρω με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες. Αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση κάθε τύπου μονάδος κλιματισμού, οικιακού και επαγγελματικού.Δραστηριοποιούμαι στον συγκεκριμένο χώρο για περισσότερο από 20 χρόνια. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίκεντρό μου η απολυτή ικανοποίηση των πελατών μου, για αυτό λειτουργώ σεβόμενος πάντα τις προτιμήσεις τους και τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και της κάθε συσκευής.Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε, και να δώσω λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το δικό σας κλιματιστικό! Είμαι πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λευτέρης Νιαούνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Προσφέρω με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες. Ονομάζομαι Λευτέρης Νιαούνης και δραστηριοποιούμαι στον συγκεκριμένο χώρο για περισσότερο από 20 χρόνια. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας προσφέροντας ποιοτική εργασία και ανταγωνιστικές τιμές. θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, είμαι πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λευτέρης Νιαούνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Προσφέρω με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων άμεσα και με μικρό κόστος. Δραστηριοποιούμαι στον συγκεκριμένο χώρο για περισσότερο από 20 χρόνια και διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα υλικά για να ανταποκριθώ σε όποια δυσκολία. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας προσφέροντας ποιοτική εργασία και ανταγωνιστικές τιμές. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσω λύσεις για τα επαγγελματικά σας ψυγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μηλιώνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που αφορούν την ομαλή λειτουργία της μονάδας κλιματισμού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 40 χρόνια στις εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα,που απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, έτοιμη να βρεθεί κοντά σας, όταν το χρειαστείτε και επιλύσει με επαγγελματισμό, όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Επιλέξτε μας για κλιματιστικά ασφαλή, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ο καθαρός αέρας στον χώρο σας, είναι μείζων θέμα για εμάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COLD - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Συνδυάζουμε ποιοτικά υλικά με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η οργάνωση, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά και δώσουμε μόνιμη και ασφαλή λύση στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η μονάδα κλιματισμού σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΙΑΟΥΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στο τομέα της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων πολλά έτη και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά τον πελάτη. Οι συνεργάτες μου διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις πολλών και διαφορετικών μοντέλων. Στόχος μας είναι πάνω απ'όλα η ικανοποίηση του πελάτη και η λειτουργικότητα της συσκευής μακροχρόνια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Γέρακας - 8 επαγγελματίες ψυκτικοί