3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οπτικοακουστικά Συστήματα Γέρακας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Κίμων Παναγιώτου - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, Β&Κ Παναγιώτου, δραστηριοποιείται στο τομέα των οπτικοακουστικών συστημάτων για πάνω από 20 χρόνια και αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των εργασιών άμεσα και αποτελεσματικά. Μπορούμε να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και ασφάλεια και τις εργασίες μας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες ηλεκτρολογικές εργασίες! Μελέτη Φωτισμού, επισκευή- εγκατάσταση συσκευών είναι κάποιες ενδεικτικές εργασίες που αναλαμβάνουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Μουγκοπέτρος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω εργασίες για ιδιώτες και επιχειρήσεις που αφορούν τα οπτικοακουστικά συστήματα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος και διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε κάθε σκέλους δουλειά. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υλικών. Χαρακτηρίζομαι από μεγάλη υπευθυνότητα, συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και άριστες τεχνικές γνώσεις. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Αγορής - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Γέρακας Αττική 153 44

Ως έμπειρος επαγγελματίας έχω την ικανότητα να ολοκληρώσω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με τα οπτικοακουστικά συστήματα. Η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη ηλεκτρολογικών εργασιών παντός τύπου. Χαρακτηρίζομαι για τις προσιτές μου τιμές, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια που δείχνω για κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οπτικοακουστικά Συστήματα Γέρακας