10 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Η επιχείρηση Tentagon, η οποία ειδικεύεται στα Συστήματα Σκίασης και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από έξυπνες, πρωτότυπες και αισθητικά άρτιες λύσεις για τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι κάποια στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας.Θα χαρούμε πολύ να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρης Παπαζώτος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη οικοδομικών έργων υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν τις οικιστικές και επαγγελματικές ανάγκες των πελατών μας με μεγάλη επιτυχία και εγγύηση.Αναλαμβάνουμε μονώσεις ταρατσών παντός είδους, με χρήση ποιοτικών υλικών που εξασφαλίζουν ένα αποτέλεσμα που διατηρείται με το πέρας του χρόνου.Τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής, την εφαρμογή σύγχρονης αισθητικής αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.Χαρακτηριζόμαστε απο άριστη τεχνογνωσία, υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε και άρτια οργανωτική λειτουργία. Πρωτεύοντας στόχοςμας είναι ο απόλυτος συνδυασμός άριστης κατασκευής και εύστοχης αρχιτεκτονικής μελέτης, ώστε να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα και στο μέγιστο βαθμό όλες οι απαιτήσεις ενός μεγάλου έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Η επιχείρηση Tentagon, η οποία ειδικεύεται στα Συστήματα Σκίασης και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από έξυπνες, πρωτότυπες και αισθητικά άρτιες λύσεις για τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τσελεπής Κωνσταντίνος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Η επιχείρηση μας, Τεχνοξυλ, δραστηριοποιείται σε παντός είδους ξυλουργικές εργασίες. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνουμε για εσάς τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση οποιαδήποτε εργασίας θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού. Υλοποιώ την κάθε εργασία σε όλα τα στάδια με την ίδια συνέπεια και ακρίβεια. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Στόχος μου είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με υλικά και τιμές που αξίζουν!Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση και την λεπτομέρεια και φροντίζω να ολοκληρώνω με επιτυχία κάθε δουλειά που αναλαμβάνω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Η Tech Paint αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων. Υλοποιούμε την εργασία σε όλα τα στάδια από την πρώτη επαφή με τον χώρο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και στην οργάνωση καθώς και στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτείνουμε πρωτότυπες ιδέες αφού πρώτα αξιολογήσω το χώρο. Στόχος μας είναι ένα τέλειο αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στο γούστο του πελάτη. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υλικά που εμπιστευόμαστε από την πολυετή μας εμπειρία. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές εργασίες για την σκίαση, του χώρου σας και συγκεκριμένα μπορούμε να αναλάβουμε και εργασίες που σχετίζονται με πέργκολα. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι κάποια στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεσα στο χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEMAJ AGOSTIN - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό. Είτε αφορά τον ιδιωτικό σας χώρο είτε τον επαγγελματικό σας χώρο, προτείνω δημιουργικές ιδέες που να ταιριάζουν στο στυλ και την αισθητική σας. Υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανανέωση του χώρου σας σε πολύ οικονομικές τιμές. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη με ένα όμορφα αισθητικά αποτέλεσμα που θα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και την συνέπεια. Τηρώ πάντα το χρονοδιάγραμμα και ανταπεξέρχομαι σε κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ Ε. & ΣΙΑ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, στον τομέα της σκίασης και μπορούμε να ασχοληθούμε και με την πέργκολα, του εξωτερικού σας χώρου. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, και κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.Θα χαρούμε πολύ να σας προτείνουμε τις πιο κατάλληλες και καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ζαλοκώστας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γέρακας Αττική 153 44

Η ομάδα μου και εγώ αναλαμβάνουμε την μόνωση κατοικιών και επαγγελματικών κτιριακών χώρων, εξασφαλιζοντάς σας υψηλότερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αντοχή των κτιρίων σας στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η εμπειρία μας (δεκαετίες με ικανοποιημένους πελάτες) και οι άρτιες τεχνικές λύσεις που προσφέρουμε. Εμπιστευθείτε σε εμάς τη λύση για το πρόβλημα υγρασίας που αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά πιστοποιημένο συνεργείο μας που θα σας προτείνει λύσεις και είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες του για κάθε είδους περίπτωση μόνωσης, στεγανοποίησης και ενεργειακής βελτίωσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Γέρακας
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…