3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Γέρακας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Γέρακας Αττική 153 44

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Προγραμματισμού, της Γραφιστικής και του Digital Marketing και μπορώ να αναλάβω τον επιτυχημένο σχεδιασμό της εταιρικής σας καμπάνιας. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων, είμαι σε θέση να αναλάβω την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, αλλά και να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Μπορώ να αναλάβω και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου. Θέλετε να αποκτήστε νέους πελάτες με την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας; Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEEZZART Μήτσιος Γεώργιος Π - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Γέρακας Αττική 153 44

Ο σχεδιασμός, διαφήμιση δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη! Γι' αυτό η ομάδα μας χρησιμοποιεί φρέσκες και τολμηρές ιδέες, πρωτότυπες προσεγγίσεις και σύγχρονες τεχνολογίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, κάνουν εντύπωση και προκαλούν το μάτι του θεατή. Σας παρέχουμε σχεδιαστικές λύσεις που αντανακλούν την αισθητική και τα θέλω σας, βελτιώνουν την εικόνα σας, μεγαλώνουν το κύρος σας και αυξάνουν τον κύκλο των εργασιών σας. Αναλαμβάνουμε και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHABIT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μας προσφέρει γραφιστικές λύσεις, με κύριο μέλημα μας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Βασικός μας στόχος είναι να σχεδιάσουμε μαζί και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, προβολής και προώθησης για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σας, και να χτίσουμε το δικό σας επικοινωνιακό πακέτο, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, στις πιο ανταγωνιστικές και οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ