3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


ΦΥΤΟΚΑΛΥΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κηπουροί

Κηπουρός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να συντηρήσει τον κήπο σας με εμπειρία και γνώση. Η σχεδίαση του κήπου σας γίνεται με σύγχρονα μέσα. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τις προτάσεις που θα σας κάνουμε με φωτογραφίες του δικού σας κήπου μετά την επέμβασή μας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα εργασίας σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μου ασχολείται με ολοκληρωμένα έργα που αφορά το πράσινο, από την μελέτη και την επίβλεψη έργων μέχρι την κατασκευή και την συντήρησή τους. Επίσης μπορεί να δώσει λύσεις σε αρδευτικά συστήματα, πράσινες στέγες και ειδικές εφαρμογές που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΘΟΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ - Κηπουροί

Κηπουρός - Γέρακας Αττική 153 44

Έπειτα από πολυετή εμπειρία, εργαζόμενοι σε εταιρείες πρασίνου και απολυμάνσεων αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με βασικές δραστηριότητες την αρχιτεκτονική τοπίου και τα έργα πρασίνου. Γνώμονας κάθε δραστηριότητας είναι ο σεβασμός στη φύση, στις αρχές της Γεωπονικής Επιστήμης και στην οικολογική διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος. Είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Γέρακας - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί