Ηλεκτρολόγος Γέρακας

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Νίκος Μουγκοπέτρος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές εργασίες για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος και διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε κάθε σκέλους δουλειά καθώς και εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε κάθε εργασία. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υλικών. Χαρακτηρίζομαι από μεγάλη υπευθυνότητα, συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και άριστες τεχνικές γνώσεις. Βρίσκομαι έτοιμος να φέρω εις πέρας κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χαρτζανιώτης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαι ο Νίκος Χαρτζανιώτης, πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, δραστηριοποιούμενος στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1996. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου αναλαμβάνω τη μελέτη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε κατοικίες, όσο και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να φέρω εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Πατσαχάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Δραστηριοποιούμαι στο επάγγελμα του ηλεκτρολόγου διαθέτοντας 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικών εργασιών, είτε πρόκειται για τις οικιακές είτε για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Η άριστη ποιότητα των υλικών μου, αλλά και οι άρτιες τεχνικές μου γνώσεις, φέρνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζομαι από την ευγένεια και το σεβασμό που δείχνω προς τον πελάτη. Σκοπός μου είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να προσφέρω άμεσες και εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ