4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ηλεκτρολογικός πίνακας Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για ηλεκτρολογικούς πίνακες


Κίμων Παναγιώτου - Ηλεκτρολογικοί Πίνακες

Ηλεκτρολογικός πίνακας - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, Β&Κ Παναγιώτου, δραστηριοποιείται στο τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών για πάνω από 20 χρόνια και αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού σας πίνακα. Μπορούμε να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και ασφάλεια και τις εργασίες μας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες ηλεκτρολογικές εργασίες! Μελέτη Φωτισμού, επισκευή- εγκατάσταση συσκευών είναι κάποιες ενδεικτικές εργασίες που αναλαμβάνουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Μουγκοπέτρος - Ηλεκτρολογικοί Πίνακες

Ηλεκτρολογικός πίνακας - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές εργασίες για ιδιώτες και επιχειρήσεις και συγκεκριμένα την επισκευή και την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού σας πίνακα. Εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος και διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε κάθε σκέλους δουλειά. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υλικών. Χαρακτηρίζομαι από μεγάλη υπευθυνότητα, συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και άριστες τεχνικές γνώσεις. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Αγορής - Ηλεκτρολογικοί Πίνακες

Ηλεκτρολογικός πίνακας - Γέρακας Αττική 153 44

Ως έμπειρος επαγγελματίας έχω την ικανότητα να ολοκληρώσω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού σας πίνακα. Η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη ηλεκτρολογικών εργασιών παντός τύπου. Χαρακτηρίζομαι για τις προσιτές μου τιμές, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια που δείχνω για κάθε εργασία που αναλαμβάνω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Πατσαχάκης - Ηλεκτρολογικοί Πίνακες

Ηλεκτρολογικός πίνακας - Γέρακας Αττική 153 44

Δραστηριοποιούμαι ως ηλεκτρολόγος, διαθέτοντας 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και μπορώ να αναλάβω την επισκευή και την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού σας πίνακα άμεσα και αποτελεσματικά. Είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας μεγάλη γκάμα εργασιών, που σχετίζονται με την σύνδεση και τοποθέτηση. Η άριστη ποιότητα των υλικών μου, αλλά και οι άρτιες τεχνικές μου γνώσεις, φέρνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζομαι από την ευγένεια και το σεβασμό που δείχνω προς τον πελάτη και τις ανάγκες του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ηλεκτρολογικός πίνακας Γέρακας - 4 επαγγελματίες