Φωτογράφοι Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες φωτογράφους και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 συμβουλές για την διαδικασία επιλογής ενός επαγγελματία φωτογράφου

Οι φωτογράφοι, έχουν μεγάλη ευθύνη σε οποιαδήποτε εκδήλωση αναλαμβάνουν. Είναι εκείνοι που αποθανατίζουν τις σημαντικές στιγμές από την εκδήλωση και εκείνοι που πρέπει να γνωρίζουν ποιες είναι αυτές και να είναι έτοιμοι να τραβήξουν υψηλής αισθητικής φωτογραφίες, πολύ άμεσα.

Η επιλογή ενός επαγγελματία φωτογράφου, είναι μία απαιτητική διαδικασία, καθώς υπάρχουν αμέτρητοι επαγγελματίες φωτογράφοι και είναι πολύ δύσκολος να αντιληφθείς ποιος είναι εκείνος που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρωτήσαμε, τους εξειδικευμένους φωτογράφους μας και μάθαμε 5 συμβουλές στην διαδικασία επιλογής ενός επαγγελματία φωτογράφου:

  • Προσωπική συνάντηση με τον φωτογράφο: Το παρουσιαστικό ενός φωτογράφου, η χημεία που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ σας και η γλώσσα του σώματος, θα φανερώσει εάν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει την εκδήλωσή σου.
  • Δείγματα φωτογραφίας από άλλες εκδηλώσεις: Η ποιότητα των φωτογραφιών, η οπτική γωνία του φωτογράφου και οι ίδιες οι φωτογραφίες, θα σου δώσουν μία πρώτη εντύπωση για τον επαγγελματισμό του και την αισθητική του προσέγγιση.
  • Η έδρα του: Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, οι φωτογράφοι να έχουν δική του έδρα, καθώς οτιδήποτε και να συμβεί μπορείς πολύ εύκολα να τους βρεις, να ζητήσεις αλλαγές ή ακόμη και τα χρήματά σου πίσω.
  • Συμβουλές για την εκδήλωση: Ένας έμπειρος φωτογράφος, μπορεί να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές είτε αφορά εκδήλωση γάμου,είτε βαφτίσια, είτε επαγγελματική εκδήλωση. Από τον φωτισμό μέχρι το μακιγιάζ ακόμη και τις θέσεις των καλεσμένων. Ο επαγγελματίας φωτογράφος έχει άποψη και μπορεί να γίνει ο προσωπικός σου σύμβουλος.
  • Η ανάθεση και η πληρωμή της εργασίας: Ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα ζητήσει προκαταβολή για να δεσμεύσει την ημερομηνία της εκδήλωσης και συνήθως υπογράφει ειδικό συμφωνητικό ανάθεσης εργασίας ώστε να είναι καλυμμένες και οι δύο μεριές.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Φωτογράφοι για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Ηλίας Χατζάκης
13 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ φιλικός, πολύ οικονομικός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Art Photography4u
1 Αξιολόγηση
Ευδιάθετη, με όρεξη για δουλειά, μας χάρισε μοναδικές στιγμές!! Ευχαριστούμε πολύ!!! 💗
3dniva Photoniva
12 Αξιολογήσεις
Συνεπείς στη δουλειά τους!!! Φοβερό αποτέλεσμα!!! Φωτογραφίες και βίντεο, υπέροχα!
Wedding Film
5 Αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας. Πανέμορφες φωτογραφίες!!!
Βασίλης Κατσόγιαννος
1 Αξιολόγηση
Εξαιρετικός επαγγελματίας, άριστη συνεργασία, υπέροχο αποτέλεσμα!
Σχετικά άρθρα
Η μέρα του γάμου σου, πλησιάζει! Μαζί με τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία για μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου
Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις κατά την προετοιμασία του γάμου σου είναι η επιλογή του φωτογράφου.