3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Γέρακας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Νίκος Μουγκοπέτρος - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω εργασίες τοποθέτησης και σύνδεσης των μικροσυσκευών σας στον χώρο σας. Εργάζομαι ως τεχνικός στον κλάδο των επισκευών για πολλά χρόνια και διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε κάθε σκέλους δουλειά. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υλικών. Χαρακτηρίζομαι από μεγάλη υπευθυνότητα, συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και άριστες τεχνικές γνώσεις. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Αγορής - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γέρακας Αττική 153 44

Ως έμπειρος επαγγελματίας έχω την ικανότητα να ολοκληρώσω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή των μικροσυσκευών σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη των εργασιών τέτοιου τύπου.Χαρακτηρίζομαι για τις προσιτές μου τιμές, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια που δείχνω, για κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσες και επαγγελματικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Καραπατής - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαι ο Ευάγγελος Καραπατής και εδώ και χρόνια παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής μικροσυσκευών. Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί πελάτες στην Αθήνα. Διαθέτω προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις ηλεκτρολογικών βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για μία εξατομικευμένη μελέτη της βλάβης και μία πλήρη ενημέρωση του κόστους επισκευής της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ