3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Ονομάζομαι Μαρία Δημητρίου και εδώ και χρόνια παρέχω προτάσεις για ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μου. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαι διαιτολόγος- διατροφολόγος και διαθέτω πολυετή εμπειρία στα ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής για τους ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες. Αντιμετωπίζω την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχω υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε με για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SLIM ΚΑΙ FIT BY ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Το κέντρο μας εδώ και χρόνια δίνει εξειδικευμένες λύσεις διατροφής με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Γέρακας - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι