3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αυτοματισμός Κτιρίων Γέρακας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Κίμων Παναγιώτου - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρία μας, Β&Κ Παναγιώτου, δραστηριοποιείται στο τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών για πάνω από 20 χρόνια. Μπορούμε να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και ασφάλεια και τις εργασίες που σχετίζονται με τον αυτοματισμό του κτηρίου σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες ηλεκτρολογικές εργασίες! Μελέτη Φωτισμού, επισκευή- εγκατάσταση συσκευών είναι κάποιες ενδεικτικές εργασίες που αναλαμβάνουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Μουγκοπέτρος - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές εργασίες για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος και διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε κάθε σκέλους δουλειά, ενώ μπορώ να ασχοληθώ και με τον αυτοματισμό του κτηρίου σας. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υλικών. Χαρακτηρίζομαι από μεγάλη υπευθυνότητα, συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και άριστες τεχνικές γνώσεις. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Αγορής - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Γέρακας Αττική 153 44

Ως έμπειρος επαγγελματίας έχω την ικανότητα να ολοκληρώσω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με τον αυτοματισμό του κτηρίου σας. Η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη ηλεκτρολογικών εργασιών παντός τύπου. Χαρακτηρίζομαι για τις προσιτές μου τιμές, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια που δείχνω για κάθε εργασία που αναλαμβάνω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αυτοματισμός Κτιρίων Γέρακας