3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Νικόλαος Βλασσόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω για εσάς την απόφραξη κάθε αποχετευτικής βλάβης που σας απασχολεί, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών, βρίσκομαι στη θέση να μπορώ να φέρω εις πέρας μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνω είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αποφυγή μελλοντικών υδραυλικών προβλημάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Γέρακας Αττική 153 44

Δίνω τέλος στο βούλωμα της αποχέτευσης του κτιρίου σας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας αποφρακτικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των υδραυλικών εφαρμογών για πολλά χρόνια και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, με τους οποίους θα προσφέρουμε γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των έργων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μηλιώνης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Γέρακας Αττική 153 44

Η "Υδροθερμαντική", παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της βουλωμένης αποχέτευσης σας. Δραστηριοποιούμαστε για 40 χρόνια στις εγκαταστάσεις υδραυλικών & θέρμανσης, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών, έτοιμη να βρεθεί κοντά σας όταν το χρειαστείτε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Γέρακας - 3 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια