3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Γαλάτσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες catering, για προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιώσεις. Δημιουργήσαμε τον χώρο με πολύ κέφι και μεράκι, με σκοπό να μην είναι απλά μία αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά ένας πολυχώρος που θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία. Διαθέτουμε 25 χρόνια εμπειρίας και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, να προτείνουμε και να αναλάβουμε κάθε ιδέα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΝΕΟΝ - ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για το catering της εκδήλωσης σας. Εδώ και αρκετά χρόνια πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για εγγυημένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες catering. Χρησιμοποιούμε πάντοτε, υψηλής ποιότητας υλικά, προκειμένου τα πιάτα μας να είναι πεντανόστιμα και λαχταριστά. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με γευστικές προτάσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Γαλάτσι