3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


ΑΝΔΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας, διαθέτει πολυετή πείρα και παρουσία στο χώρο της εμπορίας, της μεταποίησης και εγκατάστασης μαρμάρων και πλακιδίων. Έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην κατασκευή κατά παραγγελία, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου, κοπή, αμμοβολή, εντυπωσιακά μαρμάρινα, ειδικές κατασκευές, γρανίτες και άψογη τοποθέτηση περιλαμβάνονται στις ικανότητές μας. Επίσης αναλαμβάνουμε για εσάς κάθε είδους, ανακαίνιση, τοποθέτηση, τρίψιμο και γυάλισμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΝΙΩΤΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας στην τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα είτε αφορά τον οικιακό είτε τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και όλα αυτά με τιμές και υλικά με μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Είμαι σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KATSAMAKOS GROUP - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γαλάτσι Αττική 111 47

H εταιρεία σε συνεργασία με έμπειρους διακοσμητές και αρχιτέκτονες, αναλαμβάνει την σχεδίαση των εσωτερικών χώρων μιας κατοικίας ή επαγγελματικής εγκατάστασης με βάση τις προσδοκίες του πελάτη και συγκεκριμένα ασχολείται με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Στόχος μας είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των χώρων και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους, μέσα στους περιορισμούς που θέτονται από το budget του πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Γαλάτσι - 3 επαγγελματίες πλακιδίων