3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Γαλάτσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


TSONAS - SOLUTIONS - Σκεπές

Σκεπές - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της στέγης σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - Σκεπές

Σκεπές - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο Δημήτρης Δημόπουλος και καθημερινά αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή της σκεπής που ονειρεύεστε. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μου. Είμαστε στην διάθεσή σας για ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΣΗΣ - Σκεπές

Σκεπές - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο Ανδρέας Τάτσης και εξειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση της σκεπής σας με εξαιρετικές τιμές. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ