20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο άνθρωπος που χρειάζεστε για την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά και με τον μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και άρτιο εξοπλισμό που μπορεί αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Στόχος μας είναι παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη συνέπεια και το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΟΥΤΖΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διεκπεραιώνουμε το service για την συσκευή σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς και είμαστε σίγουροι, ότι οι επισκευές μας θα δώσουν ζωή για πολλά ακόμη χρόνια στις συσκευές σας! Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΩΡΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο Κωνσταντίνος Πανώρης και προσφέρω άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Αναλαμβάνω με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EASY CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ψυκτικών με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ 724 ΔΟΥΛΟΥΜΠΕΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου οποιαδήποτε ώρα, άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο και αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Στοχεύουμε σε βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια.Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και οικονομικά.Προσφέρω άκρως επαγγελματικές και ποιοτικές εργασίες αφού διαθέτω τα κατάλληλα υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας, σεβόμενος πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχω ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μου είναι η απόδειξη της άκρως ολοκληρωμένης υπηρεσίας που παρέχω. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ 724 ΔΟΥΛΟΥΜΠΕΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Εγώ και η εταιρεία μου παρέχουμε 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες, κάλυψη για service και εγκατάσταση κλιματιστικών άμεσα και υπεύθυνα.Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης και επαγγελματικής υπηρεσίας. Οι τιμές μας είναι προσιτές και τηρούμε πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γραμματικόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Μετά από χρόνια στον τομέα των ψυκτικών, μπορώ να αναλάβω με επιτυχία, οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και επιδιόρθωση του κλιματιστικού σας.Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις, εργάζομαι με σύγχρονα μέσα και διατηρώ τις τιμές μου σε προσιτά επίπεδα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για να υλοποιήσετε την εργασία που επιθυμείτε, άμεσα στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA NET - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρουμε ως εταιρεία ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας γρήγορα, με επαγγελματισμό και με οικονομικές τιμές. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, παρέχουμε υλικά και εξοπλισμό άριστης ποιότητας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και την συνέπεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να γίνονται οι επισκευές άμεσα και αποτελεσματικά, ευχαριστώντας τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Οι τεχνικοί μας ασχολούνται με την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου και αναλαμβάνουν να δώσουν λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα έχετε. Έχοντας μεγάλη εμπειρία αναλαμβάνουν για εσάς οποιαδήποτε επισκευή με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Συνδυάζουν άριστο εξοπλισμό με τιμές προσιτές στην αγορά. Στοχεύουμε σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να επιδιορθώσουμε και την πιο δύσκολη βλάβη γρήγορα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRICAL SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με συνέπεια και υπευθυνότητα. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα των συσκευών. Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και οικονομικοί στις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ε. Γραμματικόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο Παναγιώτης Γραμματικόπουλος και εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνω να δώσω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Εγγύηση της δουλειάς μου αποτελούν οι πολύ ικανοποιημένοι πελάτες μου. Χαρακτηρίζομαι από οργάνωση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Διαθέτω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που φέρνουν άριστα αποτελέσματα. Προσφέρω τις καλύτερες τιμές της αγοράς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΟΥΤΖΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η επιχείρησή μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Προσφέρουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά άριστης ποιότητας. Στοχεύουμε στην παροχή μακροχρόνιων λύσεων και οικονομικών που θα αφήσουν τους πελάτες μας χαρούμενους και ευχαριστημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση του κλιμτατιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο Φώτιος Νικολόπουλος και μαζί με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μου δίνουμε άμεσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και σε τιμές που αξίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA NET - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρουμε ως εταιρεία ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου γρήγορα, με επαγγελματισμό και με οικονομικές τιμές. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, παρέχουμε υλικά και εξοπλισμό άριστης ποιότητας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και την συνέπεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να γίνονται οι επισκευές άμεσα και αποτελεσματικά, ευχαριστώντας τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EASY SERVICE ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η επιχείρηση μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει άμεσα λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου.Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των επαγγελματικών ψυγείων και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία με εμπειρία χρόνων και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Α. Κουφόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Ονομάζομαι Ιωάννης Κουφόπουλος και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Είμαι καταξιωμένος στον χώρο μου και εγγύησή μας αποτελούν οι πολύ ικανοποιημένοι πελάτες μου. Χαρακτηρίζομαι από την άμεση εξυπηρέτηση και συνέπεια στην εργασία μου και επιθυμώ να ικανοποιώ τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Διαθέτω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Προσφέρω τις καλύτερες τιμές της αγοράς και συμφέρω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Γαλάτσι - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί