13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Δημήτρης Αγιασσώτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών- μετακομίσεων.

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας σημαντικές εργασίες για εσάς στον τομέα των μετακομίσεων που θα σας απαλλάξουν από άγχος και κούραση.Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η ασφάλεια των αποσκευών σας, η γρήγορη εξυπηρέτηση, και το ευγενικό μας δυναμικό, που είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Δρίτσας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η Δρίτσας Μεταφορική ιδρύθηκε το 1990 και εξειδικεύεται στις μετακομίσεις οικοσκευών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση στις μετακομίσεις οικοσκευών και ιδιόκτητα κλειστά ειδικά φορτηγά μετακομίσεων, ειδικούς εξωτερικούς ανελκυστήρες μεταφοράς οικοσκευών και ειδικευμένο στις μετακομίσεις οικοσκευών προσωπικό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που είναι αναγκαίες για μία ολοκληρωμένη και άρτια οργανωμένη μετακόμιση.Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και με έμφαση στη κάθε λεπτομέρεια την άμεση, ασφαλή και εγγυημένη μετακόμιση στο νέο σας χώρο στις πιο οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαστε η λύση που ψάχνετε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις διεθνείς μεταφορές και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, αν είστε επιχείρηση. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Iωάννης Δρίτσας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η μεταφορική μας ιδρύθηκε το 1990 και εξειδικεύεται στις μεταφορές οικοσκευών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση στις μετακομίσεις οικοσκευών και ιδιόκτητα κλειστά ειδικά φορτηγά μετακομίσεων, ειδικούς εξωτερικούς ανελκυστήρες μεταφοράς εμπορευμάτων. Η εταιρία μας αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που είναι αναγκαίες για μία ολοκληρωμένη και άρτια οργανωμένη επαγγελματική μεταφορά. Επιλέξτε μας γιατί, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και με έμφαση στη κάθε λεπτομέρεια την άμεση, ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαστε η λύση που ψάχνετε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, αν είστε επιχείρηση. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΙΠΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις και μεταφορές εντός νομού Αττικής με υπευθυνότητα και ασφάλεια.Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, με τους συνεργάτες μου είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαστε η λύση που ψάχνετε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΙΠΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις και μεταφορές εντός νομού Αττικής με υπευθυνότητα και ασφάλεια.Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, με τους συνεργάτες μου είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μπορούμε να αναλάβουμε και την ολοκληρωμένη και επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας την εταιρική σας ανάγκη. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΡΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων από το 2000, με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό.Η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και ο εξελιγμένος εξοπλισμός μας είναι οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας μας και οδήγησαν στη μακρόχρονη συνεργασία με τους πελάτες μας (ιδιώτες και επαγγελματίες).Θέτουμε τις ανάγκες του πελάτη ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και διατηρούμε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές σας καθημερινά με συνέπεια και αξιοπιστία. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TRANSPORTER HELLAS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η επιχείρησή μας καθημερινά αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TRANSPORTER HELLAS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η επιχείρησή μας καθημερινά αναλαμβάνει τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ