3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Γαλάτσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ - Marketing

Marketing - Γαλάτσι Αττική 111 47

Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου αναλαμβάνουμε και υπηρεσίες marketing άμεσα και αποτελεσματικά. Οι υπηρεσίες και τα ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα μας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής σε ότι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων & eshop αλλά και τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας για την επιχείρησή σας. Με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχουμε, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Δίνουμε διπλή εγγύηση, ικανοποίησης και πλήρους επιστροφής χρημάτων, χωρίς καμία δέσμευση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEBSTART ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και πολυετή εμπειρία για να παρέχει υπηρεσίες makreting. Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, με σκοπό την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα social media, αυξάνοντας επιτυχώς τον τζίρο της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ - Marketing

Marketing - Γαλάτσι Αττική 111 47

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πετροπουλέας και η εταιρεία μου προσφέρει υπηρεσίες marketing και προώθησης επιχειρήσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των νέων τεχνολογιών και του Internet Marketing. Προσφέρουμε λύσεις για το Brand Design και τη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Η εξατομίκευση αναγκών, η υψηλή ποιότητα εργασίας και η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, έχει συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ