3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


Ευάγγελος Τσαγκλής - Κηπουροί

Κηπουρός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρία μας, Igarden, δραστηριοποιείται στις κηπευτικές εργασίες. Μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε από την αρχή τη μελέτη και την κατασκευή του κήπου σας καθώς και των περιβαλλόντων χώρων, κάνοντας όλες τις απαιτούμενες εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ ΝΤΡΑΖΙΟΥ - Κηπουροί

Κηπουρός - Γαλάτσι Αττική 111 47

H επιχείρησή μου διαθέτει εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε κηπουρική εργασία που επιθυμείτε. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάδειξη των κήπων σας αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε επαγγελματικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι η πλήρης ευχαρίστηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREEN GUARDIA - Κηπουροί

Κηπουρός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαστε μια γεωτεχνική εταιρεία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα και να αναλάβει τις κηπουρικές σας εργασίες. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας πολλά χρόνια έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Γαλάτσι - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί