3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφοι Γαλάτσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Παντελής Καμπάς - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο Παντελής Καμπάς, είμαι φωτογράφος και ειδικεύομαι στην προϊοντική φωτογράφηση για περισσότερο από 10 χρόνια.Το στούντιό μου αναλαμβάνει φωτογραφήσεις μεγάλων καταλόγων για e-shop, μέχρι αυτόνομες δημιουργικές φωτογραφήσεις για διαφημιστική χρήση. Στο τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών μου δίνω μεγάλη σημασία στην καθαρότητα και στη λεπτομέρεια. Aν ψάχνετε για φωτογραφίες προϊόντων που κάνουν τη διαφορά με λογικές τιμές και γρήγορες υπηρεσίες είστε στο σωστό μέρος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Κρικζώνης - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Γαλάτσι Αττική 111 47

Ονομάζομαι Νίκος Κρικζώνης και είμαι φωτογράφος γάμου και βαφτίσεων, αλλά και άλλων εκδηλώσεων. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας με απόλυτη αποτυχία τις προσωπικές η και επαγγελματικές σας φωτογραφήσεις. Συνδυάζω εμπειρία μ σεβασμό στις επιθυμίες των πελατών μου. Διαθέτω τον εξοπλισμό για να προσφέρω ποιοτικά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΜΠΑΣ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι και αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση γάμων και βαπτίσεων καθώς και άλλων σημαντικών γεγονότων των πελατών μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης φωτογραφιών από πολλά μέσα και κοινωνικά δίκτυα καθώς και πολλές επιλογές εκτύπωσης. Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας. Μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Υποσχόμαστε να απαθανατίσουμε τις μοναδικές, για εσάς, στιγμές και να σιγουρέψουμε πως θα τις θυμάστε όλη σας τη ζωή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφοι Γαλάτσι