12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και καθημερινά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορούμε και παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στα αποτελέσματα της εργασίας μας. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δεχόμαστε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η ομάδα μας περιλαμβάνει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δώσει έξυπνες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και την παροχή υψηλών ποιοτικά αποτελεσμάτων, προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που δίνουν ποιότητα ήχου και μακροζωία. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Σερέτης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο σε εργασίες επισκευών, συνεργείο μου αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας, μοντέλου και τεχνολογίας. Επιλέξτε με για επαγγελματικά, σίγουρα και ασφαλή αποτελέσματα, στις συσκευές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NETWARE ELECTRONICS (Καπίρης Ανδρέας Ι.) - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο πώλησης και επισκευής, έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών,όλων των εταιριών. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας και υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε, να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία, σχετίζεται με την επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευής, άμεσα και καθημερινά, επιδεικνύοντας πάντα επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και την επιδιόρθωση και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας, προσφέροντας άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβουμε και θα την ολοκληρώσουμε, άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο πώλησης και επισκευής , έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας.Αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε επιδιόρθωση του στερεοφωνικού σας συστήματος, άμεσα. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών,όλων των εταιριών. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε, να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TALICO TIVICO ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η ομάδα μας διαθέτει τεχνικούς και εξοπλισμό κατάλληλο για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά. Σκοπός μας είναι η ποιότητα με την χρήση υλικών και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τιμές ασυναγώνιστες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση αλλά και την επισκευή της τηλεόρασης σας, οποιασδήποτε εταιρείας και μοντέλου, στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτω συνεργεία που αποτελούνται από τεχνικούς με άρτια τεχνογνωσία. Δίνω έμφαση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θα είναι χαρά μου να αναλάβω και την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Στην επιχείρηση μου, εγκαθιστούμε και επισκευάζουμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων αρκετά χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες της τηλεόρασης, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Ονομάζομαι Παναγιώτης Σταθόπουλος και παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών επιδιορθώσεων και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Καπίρης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας με μακρόχρονη πορεία, στον κλάδο των επισκευών, αναλαμβάνει την ολοκλήρωση έργων που σχετίζονται με την τηλεόραση σας. Το αποτέλεσμα που παρέχουμε είναι άκρως επαγγελματικό και οι συσκευές σας διακρίνονται για την ασφάλεια και την λειτουργικότητά τους. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσω και επιλέξτε μας για μόνιμα και άμεσα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝ . ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ . ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Γαλάτσι Αττική 111 47

Το ευγενικό και εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησή μας, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και καθημερινά. Δίνουμε μεγάλη βάση στις απαιτήσεις του πελάτη και στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Έπειτα από κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, παρέχουμε εγγύηση ποιότητας στους πελάτες μας. Είμαι στη διάθεση σας όποτε το χρειαστείτε, ακόμα και Σαββατοκύριακα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Γαλάτσι