3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΝΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι η Κούνα Ελευθερία και φροντίζω καθημερινά να προτείνω ένα ισορροπημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια, οργάνωση, σεβασμό στον πελάτη μου και στέκομαι δίπλα του καθ'όλη την διάρκεια της προσπάθειάς του καθώς γνωρίζω ότι υπάρχει ένα μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Εγγυώμαι ότι μαζί μου θα αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΙΤΤΑΡΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για έμπειρο διαιτολόγο που θα αναλάβει την διατροφή σας μέσα από ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με ακαδημαϊκές γνώσεις και εγγυώμαι ότι μαζί μου θα αλλάξει η καθημερινότητά σας. Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΦΙΑ ΒΡΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γαλάτσι Αττική 111 47

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο της διαιτολογίας και ασχολούμαι με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών μου και έχω αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων, με ολοκληρωμένο και όχι αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και χαμηλές τιμές. Στέκομαι δίπλα στους πελάτες μου σε όλη την διάρκεια της προσπάθειάς τους και αυτό στο τέλος μου δίνει τα αποτελέσματα που επιθυμώ και εγώ και εκείνοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Γαλάτσι - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι