3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Νικόλαος Βεργέτης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας με την πολυετή πείρα της στις υπηρεσίες απολυμάνσεων και αποφράξεων αποχετεύσεων, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία στους αγωγούς και τους χώρους της πολυκατοικίας σας. Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τσούφης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για αποφράξεις των σωληνώσεων ή των αποχετεύσεων που σας απασχολούν. Διαθέτοντας εικοσαετή εμπειρία και άριστη τεχνική κατάρτιση, καθώς και καταξιωμένο προσωπικό, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εγκαταστάσεις και εργασίες. Με συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχουμε ποιοτικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τα υδραυλικά οικιακών και επαγγελματικών χώρων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Βλάχος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Γαλάτσι Αττική 111 47

Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι ιδρυτής και ιδιοκτήτης εταιρείας Αποφράξεων, που ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, φροντίζοντας πάντα από την πρώτη στιγμή ως και σήμερα να παρίσταμαι ο ίδιος στην άμεση διάθεση του πελάτη, από το κλείσιμο του ραντεβού ως και την άμεση και αποτελεσματική διεκπεραίωση της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Γαλάτσι - 3 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια