4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και στόχος μου να διαμορφώσω χώρους, που εξυπηρετούν τους πελάτες τόσο από άποψη αισθητικής όσο και άνεσης. Προσέχω τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά άριστης ποιότητας με συνέπεια πάντα στο χρονικό διάστημα που μου δίνει ο πελάτης. Εγώ με την ομάδα μου στοχεύουμε πάντα σε άρτια αισθητικά αποτελέσματα που ταιριάζουν στα γούστα των πελατών και τους ικανοποιούν πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Ροζάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης σπιτιών και καταστημάτων, προσφέρουμε δωρεάν αρχιτεκτονική μελέτη και τρισδιάστατο σχεδιασμό, τεχνική υποστήριξη και κάθε είδους κατασκευαστικές ή επισκευαστικές εργασίες, πάντα με παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή ενός ολοκληρωμένου και άκρως αισθητικού χώρου. Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τσούφης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο και άριστη τεχνική κατάρτιση εγώ με την ομάδα μου οτιδήποτε μας ζητήσετε. Με συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχουμε δημιουργικές ιδέες και λύσεις προσφέροντας υψηλής αισθητικής χώρους, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών και στις τάσεις της εποχής. Με κομψότητα και στυλ διαμορφώνουμε χώρους άνετους και σύγχρονους. Εγγυόμαστε να σας δώσουμε το σπίτι των ονείρων σας, στην καλύτερη τιμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του σπιτιού σας και υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια από την μελέτη του χώρου έως την ανανέωσή του. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχω μάθει να σέβομαι το προσωπικό γούστο του πελάτη και να προτείνω ιδέες, που θα τον διευκολύνουν. Οι πελάτες με εμπιστεύονται για την ποιότητα των εργασιών μου. Στόχος μου είναι να παραδώσω στους πελάτες μου ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, που θα τους ικανοποιήσει πλήρως. Κατανοώ τις ανάγκες των πελατών μου και γι' αυτό παρέχω υψηλές υπηρεσίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στην κομψότητα και την άνεση. Δίνω προσοχή στη λεπτομέρεια, τα υλικά, την οργάνωση και την ικανοποίηση του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Γαλάτσι - 4 ειδικοί στις ανακαινίσεις