3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια από την μελέτη του χώρου έως την ανανέωσή του. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχω μάθει να σέβομαι το προσωπικό γούστο του πελάτη και να προτείνω ιδέες, που θα τον διευκολύνουν, ενώ αναλαμβάνω και ξενοδοχειακές μονάδες. Οι πελάτες και οι επιχειρήσεις με εμπιστεύονται για την ποιότητα των εργασιών μου. Στόχος μου είναι να παραδώσω στους πελάτες μου ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, που θα τους ικανοποιήσει πλήρως, πάντα προσφέροντας λειτουργικά, κομψά και όμορφα αισθητικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τσούφης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου και άρα και του ξενοδοχείου σας. Με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο και άριστη τεχνική κατάρτιση εγώ με την ομάδα μου οτιδήποτε μας ζητήσετε. Με συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχουμε δημιουργικές ιδέες και λύσεις προσφέροντας υψηλής αισθητικής χώρους, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών και στις τάσεις της εποχής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και άρα μπορώ να αναλάβω και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας.Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και στόχος μου να διαμορφώσω χώρους, που εξυπηρετούν τους πελάτες, τόσο από άποψη αισθητικής, όσο και άνεσης. Προσέχω τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά άριστης ποιότητας με συνέπεια πάντα στο χρονικό διάστημα που μου δίνει ο πελάτης. Εγώ με την ομάδα μου στοχεύουμε πάντα σε άρτια αισθητικά αποτελέσματα, που ταιριάζουν στα γούστα των πελατών και τους ικανοποιούν πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Γαλάτσι - 3 επαγγελματίες