3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση κουζίνας και υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια από την μελέτη του χώρου έως την ανανέωσή του. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχω μάθει να σέβομαι το προσωπικό γούστο του πελάτη και να προτείνω ιδέες που θα τον διευκολύνουν. Οι πελάτες με εμπιστεύονται για την ποιότητα των εργασιών μου. Στόχος μου είναι να παραδώσω στους πελάτες μου ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που θα τους ικανοποιήσει πλήρως. Κατανοώ τις ανάγκες των πελατών μου και γι' αυτό παρέχω υψηλές υπηρεσίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στην κομψότητα και την άνεση. Δίνω προσοχή στη λεπτομέρεια, τα υλικά, την οργάνωση και την ικανοποίηση του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τσούφης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση κουζίνας. Με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο και άριστη τεχνική κατάρτιση εγώ με την ομάδα μου αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασίες. Με συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχουμε ποιοτικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την ανακαίνιση κουζινών προσφέροντας υψηλής αισθητικής χώρους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών. Με κομψότητα και στυλ διαμορφώνουμε χώρους άνετους και σύγχρονους. Συνδυάζομαι τιμή και ποιότητα και συμφέρουμε !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση της κουζίνας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και στόχος μου να διαμορφώσω χώρους που εξυπηρετούν τους πελάτες τόσο από άποψη αισθητικής όσο και άνεσης. Προσέχω τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά άριστης ποιότητας με συνέπεια πάντα στο χρονικό διάστημα που μου δίνει ο πελάτης. Εγώ με την ομάδα μου στοχεύουμε πάντα σε άρτια αισθητικά αποτελέσματα που να ταιριάζουν στα γούστα των πελατών και τους ικανοποιούν πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Γαλάτσι - 3 επαγγελματίες