3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για Ανακαίνιση


Νίκος Ροζάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης σπιτιών και καταστημάτων, προσφέρουμε δωρεάν αρχιτεκτονική μελέτη και τρισδιάστατο σχεδιασμό, τεχνική υποστήριξη και κάθε είδους κατασκευαστικές ή επισκευαστικές εργασίες, πάντα με παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή ενός ολοκληρωμένου και άκρως αισθητικού χώρου. Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια από την μελέτη του χώρου έως την ανανέωσή του. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχω μάθει να σέβομαι το προσωπικό γούστο του πελάτη και να προτείνω ιδέες, που θα τον διευκολύνουν. Οι πελάτες και οι επιχειρήσεις με εμπιστεύονται για την ποιότητα των εργασιών μου. Στόχος μου είναι να παραδώσω στους πελάτες μου ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, που θα τους ικανοποιήσει πλήρως, πάντα προσφέροντας λειτουργικά, κομψά και όμορφα αισθητικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και στόχος μου να διαμορφώσω χώρους, που εξυπηρετούν τους πελάτες, τόσο από άποψη αισθητικής, όσο και άνεσης. Προσέχω τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά άριστης ποιότητας με συνέπεια πάντα στο χρονικό διάστημα που μου δίνει ο πελάτης. Εγώ με την ομάδα μου στοχεύουμε πάντα σε άρτια αισθητικά αποτελέσματα, που ταιριάζουν στα γούστα των πελατών και τους ικανοποιούν πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Γαλάτσι