3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του χώρου σας και υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια από την μελέτη του χώρου έως την ολοκλήρωση της. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι σέβομαι το προσωπικό γούστο του πελάτη και να προτείνω ιδέες που θα τον διευκολύνουν. Προσφέρω υψηλή ποιότητα εργασιών και χρησιμοποιώ υλικά υψηλής αισθητικής. Στόχος μου είναι να παραδώσω στους πελάτες μου ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που θα τους ικανοποιήσει πλήρως. Κατανοώ τις ανάγκες των πελατών μου και γι' αυτό παρέχω υψηλές υπηρεσίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στην κομψότητα και την άνεση του ανακαινισμένου δωματίου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του δωματίου σας, είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και στόχος μου να διαμορφώσω χώρους που εξυπηρετούν τους πελάτες τόσο από άποψη αισθητικής όσο και άνεσης. Προσέχω τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά άριστης ποιότητας με συνέπεια πάντα στο χρονικό διάστημα που μου δίνει ο πελάτης. Εγώ με την ομάδα μου στοχεύουμε πάντα σε άρτια αισθητικά αποτελέσματα που να ταιριάζουν στα γούστα των πελατών και τους ικανοποιούν πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Ροζάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης χώρων και προσφέρουμε δωρεάν αρχιτεκτονική μελέτη και τρισδιάστατο σχεδιασμό, τεχνική υποστήριξη και κάθε είδους κατασκευαστικές ή επισκευαστικές εργασίες, πάντα με παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή ενός ολοκληρωμένου και άκρως αισθητικού χώρου. Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και δημιουργούμε επαγγελματικά ανακαινισμένα δωμάτια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Γαλάτσι - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις