3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Εκάλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Εκάλη Αττική 145 78

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού σας, ενώ λειτουργώ άμεσα και οικονομικά. Αναλαμβάνω και την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, άμεσα και ποιοτικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε το ανακαινισμένο δωμάτιο, που ονειρεύεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

προΟΙΚΕΙΝ Δ.Δρόσος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Εκάλη Αττική 145 78

Η εταιρεία μας, ΠροΟΙΚΕΙΝ, δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης, ανακαίνισης αλλά και ανακατασκευής του χώρου σας και άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Συνδυάζουμε την έμπειρη ομάδα συνεργατών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής δίνουμε μοντέρνα και λειτουργικά αποτελέσματα! Στόχος μας είναι η υλοποίηση του οράματος που έχει ο πελάτης για το χώρο του, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση οπουδήποτε δωματίου του και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να είναι πλήρως ικανοποιημένος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Εκάλη Αττική 145 78

Είμαι έμπειρος πολιτικός μηχανικός και μαζί με το άρτια καταρτισμένο στον χώρο, προσωπικό μου αναλαμβάνω και την γενική ή μερική ανακαίνιση του χώρου σας, άμεσα και με επαγγελματική και άκρως ποιοτική παρεχόμενη εργασία, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.Αναλαμβάνω και την ποιοτική και άκρως επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρω στην δουλειά μου έχει αφήσει ικανοποιημένους πολλούς πελάτες. Συνδυάζω προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στοχεύω σε αποτελέσματα που θα είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Εκάλη - 3 επαγγελματίες πλακιδίων