16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Εκάλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού. Οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο πελάτης την ικανοποιώ πλήρως. Αυτό συμβαίνει διότι έχω πολυετή εμπειρία στο χώρο και έχω επιλέξει τον καλύτερο εξοπλισμό και τα καλύτερα ποιοτικά υλικά. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιας σχέσης με τον πελάτη και ολοκλήρωση της εργασίας με γνώμονα την συνέπεια και την υψηλή αισθητική του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του πελάτη διότι αντιλαμβάνομαι το πόσο σημαντικό είναι να νιώθει όμορφα στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού σας, ενώ λειτουργώ άμεσα και οικονομικά. Αναλαμβάνω και την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, άμεσα και ποιοτικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε το ανακαινισμένο δωμάτιο, που ονειρεύεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τεχνικοί 24 Ώρες - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Οι τεχνικοί μας παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση της σκεπής σας, άμεσα και οικονομικά. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, εγγυόμαστε την άριστη τεχνική κάλυψη σε κάθε είδους εργασία που αναλαμβάνουμε. Άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια και ταχύτητα διεκπεραίωσης της εργασίας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μας. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

προΟΙΚΕΙΝ Δ.Δρόσος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Η εταιρεία μας, ΠροΟΙΚΕΙΝ, δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης, ανακαίνισης αλλά και ανακατασκευής του χώρου σας και άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση της σκεπής σας. Συνδυάζουμε την έμπειρη ομάδα συνεργατών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής δίνουμε μοντέρνα και λειτουργικά αποτελέσματα! Στόχος μας είναι η υλοποίηση του οράματος που έχει ο πελάτης για το χώρο του, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση οπουδήποτε δωματίου του και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να είναι πλήρως ικανοποιημένος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΓΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Η εικοσαετή εμπειρία μας στο χώρο του ελαιοχρωματισμού και της τοποθέτησης ταπετσαρίας έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών απέναντί μας και την υψηλή ποιότητα των προτάσεων τις εταιρείας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιούμε αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Θεωρούμε ότι ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο και εμείς οφείλουμε να διαμορφώσουμε τον χώρο του όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΣ Χ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό και στην τοποθέτηση ταπετσαρίας, σε όλα τα στάδια της εργασίας. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο αισθητικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και μπορώ να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Στόχος μου είναι ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με μικρό κόστος για το πελάτη που θα τον ικανοποιεί πλήρως. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά και στη λεπτομέρεια διότι πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα θα διαρκέσει μακροχρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τεχνικοί 24 Ώρες - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Οι τεχνικοί μας παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης, άμεσα και οικονομικά. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, εγγυόμαστε την άριστη τεχνική κάλυψη σε κάθε είδους εργασία που αναλαμβάνουμε. Άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια και ταχύτητα διεκπεραίωσης της εργασίας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μας. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΣ Χ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό σε όλα τα στάδια της εργασίας. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο αισθητικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και μπορώ να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Στόχος μου είναι ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με μικρό κόστος για το πελάτη που θα τον ικανοποιεί πλήρως. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά και στη λεπτομέρεια διότι πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα θα διαρκέσει μακροχρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΡΕΥΕΙΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στους εσωτερικούς χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να αποκτά πιστοποιήσεις σε κάθε τομέα εργασιών που αναλαμβάνουμε. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΓΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Η εικοσαετή εμπειρία μας στο χώρο των τεχνικών εργασιών έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών απέναντί μας και την υψηλή ποιότητα των προτάσεων τις εταιρείας. Μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή και τοποθέτηση της στέγης σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιούμε αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Θεωρούμε ότι ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο και εμείς οφείλουμε να διαμορφώσουμε τον χώρο του όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και την τοποθέτηση ταπετσαρίας. Οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο πελάτης την ικανοποιώ πλήρως. Αυτό συμβαίνει διότι έχω πολυετή εμπειρία στο χώρο και έχω επιλέξει τον καλύτερο εξοπλισμό και τα καλύτερα ποιοτικά υλικά. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιας σχέσης με τον πελάτη και ολοκλήρωση της εργασίας με γνώμονα την συνέπεια και την υψηλή αισθητική του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του πελάτη διότι αντιλαμβάνομαι το πόσο σημαντικό είναι να νιώθει όμορφα στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Σ. Νικολόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης για εσωτερικούς χώρους. Κατέχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και διαθέτω ομάδα αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες που εργάζονται με καθαρότητα και μεράκι. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας, όταν μας χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΓΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Η εικοσαετή εμπειρία μας στο χώρο του ελαιοχρωματισμού έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών απέναντί μας και την υψηλή ποιότητα των προτάσεων τις εταιρείας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιούμε αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Θεωρούμε ότι ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο και εμείς οφείλουμε να διαμορφώσουμε τον χώρο του όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νικολόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Είμαι υδραυλικός με εμπειρία στο χώρο και μπορώ να ολοκληρώσω πληθώρα εργασιών, ανάμεσα στις οποίες είναι και η τοποθέτηση συστημάτων φυσικού αερίου. Διαθέτω άρτιο εξοπλισμό και με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνω επιτόπια επίλυση βλάβης στο μεγαλύτερο αριθμό των περιπτώσεων. Στόχος μου είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και προϊόντα σε προσιτές τιμές

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

προΟΙΚΕΙΝ Δ.Δρόσος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Η εταιρεία μας, ΠροΟΙΚΕΙΝ, δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης, ανακαίνισης αλλά και ανακατασκευής του χώρου σας και άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Συνδυάζουμε την έμπειρη ομάδα συνεργατών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής δίνουμε μοντέρνα και λειτουργικά αποτελέσματα! Στόχος μας είναι η υλοποίηση του οράματος που έχει ο πελάτης για το χώρο του, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση οπουδήποτε δωματίου του και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να είναι πλήρως ικανοποιημένος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Εκάλη Αττική 145 78

Είμαι έμπειρος πολιτικός μηχανικός και μαζί με το άρτια καταρτισμένο στον χώρο, προσωπικό μου αναλαμβάνω και την γενική ή μερική ανακαίνιση του χώρου σας, άμεσα και με επαγγελματική και άκρως ποιοτική παρεχόμενη εργασία, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.Αναλαμβάνω και την ποιοτική και άκρως επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρω στην δουλειά μου έχει αφήσει ικανοποιημένους πολλούς πελάτες. Συνδυάζω προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στοχεύω σε αποτελέσματα που θα είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Εκάλη