3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Εκάλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Εκάλη Αττική 145 78

Είμαι έμπειρος πολιτικός μηχανικός και μαζί με το άρτια καταρτισμένο στον χώρο, προσωπικό μου αναλαμβάνω και την γενική ή μερική ανακαίνιση του χώρου σας, άμεσα και με επαγγελματική και άκρως ποιοτική παρεχόμενη εργασία, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρω στην δουλειά μου έχει αφήσει ικανοποιημένους πολλούς πελάτες. Συνδυάζω προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στοχεύω σε αποτελέσματα που θα είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

προΟΙΚΕΙΝ Δ.Δρόσος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Εκάλη Αττική 145 78

Η εταιρεία μας, ΠροΟΙΚΕΙΝ, δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης, ανακαίνισης αλλά και ανακατασκευής του χώρου σας. Συνδυάζουμε την έμπειρη ομάδα συνεργατών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής δίνουμε μοντέρνα και λειτουργικά αποτελέσματα! Στόχος μας είναι η υλοποίηση του οράματος που έχει ο πελάτης για το χώρο του, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση οπουδήποτε δωματίου του και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να είναι πλήρως ικανοποιημένος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Εκάλη Αττική 145 78

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού σας, ενώ λειτουργώ άμεσα και οικονομικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε το ανακαινισμένο δωμάτιο, που ονειρεύεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Εκάλη - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις