3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Διόνυσος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


Παναγιώτα Μητσιάκου - Κηπουροί

Κηπουρός - Διόνυσος Αττική 145 76

Κύριος σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συντήρησης κτιρίων και πρασίνου. Αναλαμβάνομαι πάσης φύσεως ανακαινίσεις, καθαρισμοί, κηπουρικά σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Με την γνώση, την πείρα και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε εξασφαλίσουμε πάντα την καλύτερη λύση σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑ ΚΗΠΟΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ - Κηπουροί

Κηπουρός - Διόνυσος Αττική 145 76

Έπειτα από πολυετή εμπειρία, εργαζόμενοι σε εταιρείες πρασίνου και απολυμάνσεων αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με βασικές δραστηριότητες την αρχιτεκτονική τοπίου και τα έργα πρασίνου. Γνώμονας κάθε δραστηριότητας είναι ο σεβασμός στη φύση, στις αρχές της Γεωπονικής Επιστήμης και στην οικολογική διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος. Είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΙΑ & ΟΥΡΑΝΟΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Διόνυσος Αττική 145 76

Η εταιρεία μου ασχολείται με ολοκληρωμένα έργα που αφορά το πράσινο, από την μελέτη και την επίβλεψη έργων μέχρι την κατασκευή και την συντήρησή τους. Επίσης μπορεί να δώσει λύσεις σε αρδευτικά συστήματα, πράσινες στέγες και ειδικές εφαρμογές που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Διόνυσος - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί