3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Δάφνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Γιώργος Σποντιδάκης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Δάφνη Αττική 172 35

Ονομάζομαι Γιώργος Σποντιδάκης και διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών. Αναλαμβάνω για τις ανάγκες της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας, πληθώρα εργασιών που αφορούν την σύνδεση και τοποθέτηση της οικιακής σας συσκευής, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για την κάθε εργασία, που χρειάζεται να υλοποιήσετε. Είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Ζουπάνος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Με εμπειρία και πληθώρα εργασιών που έχω αναλάβει το παρελθόν, μπορώ να προσφέρω λύσεις και προτάσεις για όλα τα γούστα και σε πολύ καλές τιμές. Στόχος μου είναι να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα, έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με τον πελάτη. Χρησιμοποιώ πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς, γιατί πιστεύω ότι για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να έχεις και πολύ καλή πρώτη ύλη. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στις επιθυμίες του πελάτη, γιατί θεωρώ ότι η εικόνα ενός χώρου αντιπροσωπεύει και το ίδιο το άτομο που ζει σ'αυτόν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Δάφνη Αττική 172 35

Η PERICONSTRUCTION, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης και των τεχνικών εργασιών από το 2003, και συνεργάζεται με καταξιωμένους επαγγελματίες τεχνικούς, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Με υψηλή οργάνωση στην πρόοδο των έργων σας εξασφαλίζουμε το βέλτιστο χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών. Επίκεντρό μας ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή ενός άκρως επαγγελματικού και ποιοτικού αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Δάφνη