3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Δάφνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΛΚΥΩΝ GROUP SERVICE - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Δάφνη Αττική 172 35

Η εταιρεία μας παρέχει προηγμένες υπηρεσίες καθαρισμού για τον οικιακό σας χώρο. Το συνεργείο μας μπορεί δώσει λύση σε μια μεγάλη γκάμα ζητημάτων που αφορούν το χώρο σας, από απλούς καθαρισμούς χαλιών έως και ειδικές απολυμάνσεις πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεση σας για να δούμε τις ανάγκες και να βρούμε μία λύση στα μέτρα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΔΑ CLEANING - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Δάφνη Αττική 172 35

Προσφέρω υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων για ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, ενώ μπορώ να ασχοληθώ και με τον επαναλαμβανόμενο οικιακό σας καθαρισμό. Δραστηριοποιούμαι χρόνια στον κλάδο του καθαρισμού και της συντήρησης κτιρίων και διαθέτω έμπειρους συνεργάτες, με τους οποίους θα αναλάβουμε την εργασία σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, ώστε ο εκάστοτε πελάτης να μένει ικανοποιημένος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Ρούσσος - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Δάφνη Αττική 172 35

Η επιχείρηση R CLEAN δραστηριοποιείται για 9 χρόνια στους Βιολογικούς Καθαρισμούς, Καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων & στους Καθαρισμούς Χαλιών, ενώ μπορούμε να ασχοληθούμε και με τον οικιακό σας καθαρισμό. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον καθαρισμό του χώρου σας και εγγυόμαστε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Δάφνη