3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Δάφνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Παναγιώτης Μιχελής - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Δάφνη Αττική 172 35

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να προωθήσει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να σας βοηθήσει να πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Άρα αναλαμβάνουμε και την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, άμεσα και επαγγελματικά! Μπορούμε να αναλάβουμε και την ανάπτυξη λογισμικού για κινητά, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας εργαστεί για μεγάλες εταιρείες του χώρου. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες της επιχείρησή σας, τους στόχους σας και φυσικά τις δυνατότητες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALL ABOUT INTERNET - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Δάφνη Αττική 172 35

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των διαδικτυακών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Ασχολούμαστε με την κατασκευή ιστοσελίδων και την ανάπτυξη λογισμικού για κινητά τηλέφωνα, ενώ στόχος μας είναι η παροχή μιας υπηρεσίες που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Tα websites που δημιουργούμε διακρίνονται από εντυπωσιακό σχεδιασμό, εύκολη πλοήγηση και χρηστικότητα. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι και αυτό το δημιουργούμε, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Δάφνη Αττική 172 35

Παρέχω ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες, ανάλογες των αναγκών του καθενός και μπορώ να κατασκευάσω και την εταιρική σας ιστοσελίδα, αλλά και να αναπτύξω το λογισμικό κινητών. Παρέχουμε άκρως λειτουργικά και επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις και θέλουμε πάντα ο πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος και να νιώθει ότι έχει έναν συνεργάτη που θα του φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χώρο του διαδικτύου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ