Μερεμέτια Δάφνη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους τεχνίτες του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί να μην αναλάβεις μόνος σου τα μερεμέτια του σπιτιού σου;

Τα μερεμέτια και οι μικρές επισκευές στο σπίτι, παρουσιάζονται καθημερινά καθώς η φθορά του χρόνου και η καθημερινή χρήση, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στους χώρους του σπιτιού.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν μόνοι τους, τα μερεμέτια στο σπίτι τους, καθώς θεωρούν ότι θα γλιτώσουν περιττά έξοδα. Όμως αυτή η πρωτοβουλία συχνά έχει αρνητικές επιπτώσεις που ένας ιδιώτης δεν μπορεί να προβλέψει.

Ζητήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνίτες της πλατφόρμας μας, να μας εξηγήσουν γιατί ακόμη και για τα μερεμέτια, επιβάλλεται η επισκευή από έμπειρο μάστορα για μερεμέτια:

  • Είτε αφορά μερεμέτια για σοβάτισμα, είτε μερεμέτια για πλακάκια είτε μερεμέτι για τοίχο, ο επαγγελματίας τεχνίτης μπορεί άμεσα να διορθώσει το πρόβλημα και να φροντίσει ώστε να μην προκληθεί χειρότερη ζημιά στο μέλλον.
  • Οι ερασιτέχνες τεχνίτες-ιδιοκτήτες, στην προσπάθειά τους να λύσουν άμεσα το πρόβλημα, μπορεί να προκαλέσουν περισσότερη φθορά που η επισκευή της θα κοστίσει τα διπλάσια χρήματα.
  • Οι επαγγελματίες μάστορες για μερεμέτια, μπορούν να διασφαλίσουν την αντοχή στο μερεμέτι που πραγματοποίησαν. Ειδικά σε μερεμέτια που αφορούν κεραμίδια, υπόστεγα και πόρτες, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η προσεκτική αντικατάσταση ή επισκευή τους, ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες, διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να αναλάβουν την άμεση και ασφαλή επισκευή της ζημιάς που έχει προκληθεί στον χώρο. Για το κάθε μερεμέτι, απαιτείται εξειδικευμένος χειρισμός και εξοπλισμός ώστε να μην χειροτερέψει το πρόβλημα.

Οι μάστορες για τα μερεμέτια του σπιτιού, από την πρώτη επαφή με την ζημιά θα αντιληφθούν το πρόβλημα και τον τρόπο αντιμετώπισής του. Θα διασφαλίσουν την άμεση επισκευή και την μακροχρόνια αντοχή στην φθορά του χρόνου ενώ παράλληλα θα σας γλιτώσουν από κακοτεχνίες και από μελλοντικά έξοδα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 Αξιολόγηση
Πολύ ικανοποιημένη!
Διαμαντής Μανικόπουλος
2 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
ALMIN - Συστήματα Αλουμινίου
5 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, άριστος επαγγελματίας, τον συστήνω σε όλους!
Θύμιος Κώτσιας
5 Αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία, άψογο αποτέλεσμα και σε λογικές τιμές!!
Σταμάτης Κορτσιδάκης
20 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Σχετικά άρθρα
Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου
Μία ανακαίνιση σπιτιού, καταστήματος ή γενικά της επιχείρησής σου, μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλαπλά επίπεδα