9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Δάφνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Στέλιος Παπαδόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο των μεταλλικών περσίδων σας με νερό και σαπούνι .για λίγα τεμάχια ερχόμαστε ακόμα και στο χώρο σας στο μπαλκόνι η στον κήπο σας.Για πολλά τεμάχια εταιριών ,τραπεζών κλπ ερχόμαστε ξεκρεμάμε τα στόρια τα πλένουμε στον χώρο μας και σας τα επανατοποθετούμε όπως αρχικώς ήταν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Ζουπάνος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση του ελαιοχρωματισμού ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Με εμπειρία σε ανακαινίσεις καταστημάτων και σπιτιών, (πληθώρα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και τραπεζών) μπορώ να προσφέρω λύσεις και προτάσεις για όλα τα γούστα και σε πολύ καλές τιμές. Στόχος μου είναι να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με τον πελάτη. Χρησιμοποιώ πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς γιατί πιστεύω ότι για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να έχεις και πολύ καλή πρώτη ύλη. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στις επιθυμίες του πελάτη γιατί θεωρώ ότι η εικόνα ενός χώρου αντιπροσωπεύει και το ίδιο το άτομο που ζει σ'αυτόν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Ζουπάνος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις μονώσεων ταρατσών ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Με εμπειρία σε ανακαινίσεις καταστημάτων και σπιτιών, (πληθώρα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και τραπεζών) μπορώ να προσφέρω λύσεις και προτάσεις για όλα τα γούστα και σε πολύ καλές τιμές. Στόχος μου είναι να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα, έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με τον πελάτη. Χρησιμοποιώ πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς γιατί πιστεύω ότι για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να έχεις και πολύ καλή πρώτη ύλη. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στις επιθυμίες του πελάτη γιατί θεωρώ ότι η εικόνα ενός χώρου αντιπροσωπεύει και το ίδιο το άτομο που ζει σ'αυτόν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μπέλεχας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Εξειδικευόμαστε στις μονώσεις ταρατσών παντός τύπου οικιακών, αλλά και επαγγελματικών κτηρίων. Αναλαμβάνουμε εδώ και πολλά χρόνια την ολική ή μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας καθώς και ένα μεγάλο φάσμα οικοδομικών εργασιών, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος, με εγγυημένα υλικά και προσιτή τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μπέλεχας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Εξειδικευόμαστε σε εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση πέργκολας στους εξωτερικούς σας χώρους. Σεβόμαστε πάντα το χώρο και το πρόσωπο του πελάτη, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος, με εγγυημένα υλικά και προσιτή τιμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό προτείνοντας δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο και τις πιο δύσκολες εργασίες τις φέρνω εις πέρας. Στόχος μου είναι ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα που να προσφέρει χαρά και άνεση στον κάθε πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση και τη λεπτομέρεια και είμαι πάντα συνεπής στα χρονοδιαγράμματα. Χρησιμοποιώ άριστο εξοπλισμό σε πολύ καλή τιμή γα τους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κυριάκος Γώτης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις που σχετίζονται με την σκίαση των εξωτερικών σας χώρων, άμεσα και με επαγγελματικό τρόπο. Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν και την τοποθέτηση πέργκολας και σας προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα και οι τιμές μας είναι προσιτές. Επιλέξτε μας για σίγουρη λύση στο πρόβλημα σκίασης που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΦΟΥΝΤΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Ασχολούμαι με ξυλουργικές εργασίες παντός είδους και μπορώ να αναλάβω και την τοποθέτηση της πέργκολας του εξωτερικού σας χώρου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Λειτουργώ σεβόμενος τις απαιτήσεις των πελατών μου, που σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητα μεγάλη εμπειρία μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, είμαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε ανησυχία σας, κάνοντας το αδύνατο-δυνατό με ευκολία στην πληρωμή και με προσαρμοσμένες στην κρίση τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Μάλλιος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Δάφνη Αττική 172 35

Ως έμπειρος ξυλουργός μπορώ να αναλάβω την κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας στον χώρο σας, επαγγελματικό και προσωπικό. Κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας συστήματα σκίασης που ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας και σας προσφέρουν καλαισθησία και ασφάλεια! Οι εργασίες μου χαρακτηρίζονται από όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα και ποιοτικό, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιλέξτε με για να δώσετε λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Δάφνη
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…