3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Δάφνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Δάφνη Αττική 172 35

Ονομάζομαι Επαμεινώνδας Παπανικολάου και είμαι σε θέση να δώσω την καλύτερη λύση στην επισκευή μικροσυσκευών σας. Αναλαμβάνω με επιτυχία την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνω, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου αλλά και οι ανταγωνιστικές μου τιμές. Επιλέξτε με, για μόνιμη και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SECOND HAND - ΑΛΕΒΙΖΑΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Δάφνη Αττική 172 35

Η επιχείρησή μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές μικροσυσκευών με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις περιστάσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας και να χαρίσουμε στις συσκευές σας την λειτουργικότητα που είχανε. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Δάφνη Αττική 172 35

Είμαι ο Γεώργιος Παπαχριστόπουλος και εδώ και χρόνια παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής μικροσυσκευών. Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί πελάτες στην Αθήνα. Διαθέτω προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις ηλεκτρολογικών βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για μία εξατομικευμένη μελέτη της βλάβης και μία πλήρη ενημέρωση του κόστους επισκευής της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ