3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Δάφνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΓΑΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Δάφνη Αττική 172 35

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μιχάλαγας και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στα προβλήματα διαιτολογίας με ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Δάφνη Αττική 172 35

Το κέντρο μας εδώ και χρόνια είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και να προτείνει ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΝΑ ΜΠΕΖΙΑΝΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Δάφνη Αττική 172 35

Ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Είναι στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Δάφνη - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι